Slik er dagens boligmarked i Trondheim og omegn

Boligmarkedet er inne i en av sine mest aktive perioder for året, og det selges bra med både bruktboliger og prosjekterte boliger.

Les mer

Eiendomsmegler og alenemor

Eiendomsmegler og alenemor, er det mulig å kombinere? Dette er et spørsmål jeg får ofte fra både kunder og venner. Så ofte at jeg gjerne vil fortelle litt om min hverdag etter at jeg fikk jobb som eiendomsmeglerfullmektig i Notar.

Les mer

7 tiltak som vil gi deg en bedre salgssum

Tips til deg som skal selge bolig:

Les mer

Hva er en eiendomsmegler og hva er hans eller hennes oppgave?

Det rare er at til og med mange eiendomsmeglere ofte sliter med å gi et klart svar på dette spørsmålet.

Les mer

Her bør du kjøpe bolig i Oslo i 2016

I mitt tidligere blogginnlegg skrev jeg om hvordan jeg tror framtidsutsiktene for boligmarkedet i Oslo utvikler seg, og da er det naturlig i dette innlegget å skrive om hvor i Oslo det er mest potensial for prisutvikling. I tillegg skriver jeg litt om byutviklingsplanene til Oslo kommune.

Les mer

Juletrender 2015: Tips til julepynt

Det har i noen år vært svært populært med en hvit og glitrende jul. Engler, hvite krystaller, hvite tekstiler og glitrende juledekor har vært av stor interesse.

Les mer

Eiendomsmeglere baklengs inn i fremtiden

Eiendomsmeglerguiden.no har fått noen riper i lakken i det siste, men faktum er at kundene ønsker seg en slik tjeneste. Da er det er idiotisk av eiendomsmeglerne å juble fordi de kan melde seg ut. Hvem vinner på eiendomsmeglernes sutring i media?

Les mer

Meglerprovisjon – Hva er det egentlig du betaler for?

Prising av meglertjenester inneholder normalt to elementer:

Les mer

Herlige kunder som har gull i munn

Som meglere ser vi mange eiendommer, og noen av dem er helt fantastiske. Det som imidlertid er toppen med dette yrket, er alle de nydelige, unike og forskjellige menneskene vi møter. Uten dem hadde det ikke vært det samme. Jeg sier som i VG-reklamen: Dagen er ikke helt den samme uten kundene våre.

Les mer

Ikke gå på visning før du har lest dette!

Visningen er ditt første møte med ditt nye hjem. Det er viktig at du bruker tiden godt, slik at du oppdager forhold ved boligen som i ettertid kan medføre problemer etter at du har bodd der en stund. Her får du gode tips til hva du bør se etter før, under og etter visningen.

Les mer

Mitt første møte med virkeligheten - DEL 3

Først vil jeg bare beklage at dere har ventet så lenge med avslutningen, det har gått litt i ett for meg, både morgen og kveld – jobb og privat! Det skjer en del positivt om dagen som jeg selvfølgelig vil dele med dere når tiden er inne. Men «dere» har tryglet og bedt meg om ny blogg, «please, please kommer det ny snart» og jeg er som Truls Svensen, jeg må gi folket det folket vil ha! Og den som venter på noe godt skal ikke vente forgjeves – så spenn sikkerhetsbeltene og enjoy:

Les mer

Møte med mennesker i alle aldre og livssituasjoner gjør jobben ekstra givende!

Når behovet for en dyktig megler melder seg, kan det være mange forskjellige årsaker til det.

Les mer

Fremtidsutsikter for boligmarkedet i Oslo

I dette innlegget ønsker jeg å gi dere en kort oppdatering om hvordan jeg tror utsiktene for boligmarkedet vil bevege seg fremover.

Les mer

Mitt første møte med virkeligheten - DEL 2

Når jeg sitter å tenker tilbake på disse dagene for over 10 år siden så må jeg virkelig trekke på smilebåndet, litt fordi alt er veldig komisk og litt fordi jeg trur mange i min bransje gjør det samme når de tenker på sine første meglerskritt. Som de fleste vet, skole er en ting, men praksis noe heeeeelt annet og det var dette som møtte meg i døren på min første befaring noensinne!

Les mer

Små grep og investeringer som garantert vil gi deg økonomisk gevinst!

Når jeg som megler kommer inn i din bolig for første gang så ser jeg på den med objektive øyne. En ting er hvordan vi alle bor, hva som er praktisk av løsninger og hvordan smaken vår er, en annen ting er hvordan vi på best mulig måte skal presentere boligen for potensielle kjøpere.

Les mer

Om å selge bolig selv

Denne debatten kommer og går. Media er veldig flinke til å fremheve de historiene der en boligeier har markedsført og solgt sin egen bolig med et tilfredsstillende resultat.

Les mer

En uke som Eiendomsmegler

Bli med Vidar på hans praksisuke hos Eie Eiendomsmegling.

Les mer

Innhente stylist ved salg av bolig?

Førsteinntrykket og bildene i boligannonsen er avgjørende for om de potensielle kjøperne tiltrekkes til din bolig.

Les mer

Mitt første møte med virkeligheten – DEL 1

Kalenderen viste 1. juli 2005 og jeg var nyansatt eiendomsmegler i DNB Eiendom avd. Grunerløkka (hadde siste eksamen 20 juni). Lite visste jeg hva denne dagen hadde av overraskelser for min del, der jeg sto som en nyutdannet 22 år gammel bleikfis av en eiendomsmegler og egentlig skulle gjøre klart kontoret.

Les mer

Et av dine viktigste valg!

Valg av megler er alfa & omega for salgsresultatet ditt. Det er ikke tilfeldigheter som råder eller om man har en bolig som «selger seg selv» som er avgjørende for det endelige salgsresultatet.

Les mer

Vi tar temperaturen på hyttemarkedet!

Hyttemarkedet er i oppsving, og det selges bra med både sjø- og fjellhytter i Sør-Trøndelag for tiden.

Les mer

Landsoversikt

Lukk