Edin Ljajic
Edin Ljajic
Salgsdirektør / Eiendomsmegler MNEF
Barfod Eiendomsmegling Porsgrunn
Barfod Eiendomsmegling Porsgrunn logo
Barfod Eiendomsmegling Porsgrunn

Om Edin Ljajic

Selge bolig? Jeg er din redning i boligmarkedet :-)

Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes. Derfor er det viktig å velge riktig megler. Velger du meg som megleren din, vil jeg behandle deg som min du var min egen familie, ta vare på deg og dine og hjemmet ditt. Jeg vil hjelpe deg med salget av boligen din som om det var min egen – rett og slett stå på hue for deg, om jeg må! Jeg drevet min kone til vanvidd flere ganger i min megler hverdag, men kundene mine kommer alltid først!

Alt dette for at du skal få en best mulig pris og være 100 % fornøyd :-)

Jeg har lang erfaring som megler og har solgt flere boliger enn de aller fleste meglere (135 boliger i 2013 og 125 boliger i 2014). Jeg har solgt alt i fra hytter i Kragerø til store kontorbygg i hele Grenland, og mange boliger, borettslagsleiligheter og tomter i områdene mellom og rundt. Mitt første salg gjennomførte jeg allerede i 2005 – mao 10 års erfaring fra Oslo, Drammen, Skien, Porsgrunn og Kragerø.

Vis mer

Herlige kunder som har gull i munn

Som meglere ser vi mange eiendommer, og noen av dem er helt fantastiske. Det som imidlertid er toppen med dette yrket, er alle de nydelige, unike og forskjellige menneskene vi møter. Uten dem hadde det ikke vært det samme. Jeg sier som i VG-reklamen: Dagen er ikke helt den samme uten kundene våre.

Les mer

Mitt første møte med virkeligheten - DEL 3

Først vil jeg bare beklage at dere har ventet så lenge med avslutningen, det har gått litt i ett for meg, både morgen og kveld – jobb og privat! Det skjer en del positivt om dagen som jeg selvfølgelig vil dele med dere når tiden er inne. Men «dere» har tryglet og bedt meg om ny blogg, «please, please kommer det ny snart» og jeg er som Truls Svensen, jeg må gi folket det folket vil ha! Og den som venter på noe godt skal ikke vente forgjeves – så spenn sikkerhetsbeltene og enjoy:

Les mer

Mitt første møte med virkeligheten - DEL 2

Når jeg sitter å tenker tilbake på disse dagene for over 10 år siden så må jeg virkelig trekke på smilebåndet, litt fordi alt er veldig komisk og litt fordi jeg trur mange i min bransje gjør det samme når de tenker på sine første meglerskritt. Som de fleste vet, skole er en ting, men praksis noe heeeeelt annet og det var dette som møtte meg i døren på min første befaring noensinne!

Les mer

Mitt første møte med virkeligheten – DEL 1

Kalenderen viste 1. juli 2005 og jeg var nyansatt eiendomsmegler i DNB Eiendom avd. Grunerløkka (hadde siste eksamen 20 juni). Lite visste jeg hva denne dagen hadde av overraskelser for min del, der jeg sto som en nyutdannet 22 år gammel bleikfis av en eiendomsmegler og egentlig skulle gjøre klart kontoret.

Les mer

Landsoversikt

Lukk