Estate

Om Estate

Estate er en eiendomsmeglerkjede bestående av selvstendige eiendomsmeglerforetak lokalisert i ulike byer i Norge.

Estate er en non-profit organisasjon og har selskapsform FLI (forening/lag/innretning). Ved å være medlem i foreningen får meglerkontorene tilgang til salgs- og profileringverktøy. Medlemmene skal også få bedre ramme- og innkjøpsavtaler enn om de hadde stått alene.

Foreningen ledes av Per Chr. Aune.

De forskjellige meglerkontorene er Kongsberg Eiendomsmegling, Advokatfirmaet Midgaard og Opthun, Din Boligmegler, Lokalmegleren, Estate Eiendomsmegling Bergen og Huus Eiendomsmegling.

Markedsandel

Meglerkontorene i Estate-kjeden holder til i Oslo, Bergen, Drammen, Kongsberg og Kragerø og tar oppdrag i områdene i og rundt disse byene.

Hvordan bli medlem

Hvis man som selvstendig eiendomsmeglerforetak ønsker å bli medlem i Estate kan det være greit å lese hvilke kjedeavgifter og hva man får tilbake som medlem. Dette finner man på nettsiden til Estate. Som nevnt tidligere er Estate en non-profit organisasjon og skal ikke tjene penger på sine medlemmer.

Historie

Estate ble startet i 2000 og det fulle navnet i dag er Foreningen Estate Meglerne Norge, som de har hatt siden 2011.

Utgangspunktet for etableringen kan spores tilbake til 1993 da Ejendomsringen i Danmark etablerte kontakt med 14 eiendomsmeglerforretninger i Sør-Norge. I 1994 ble Eiendomsringen Norge etablert. På slutten av 90-tallet fusjonerte Norec-meglerne og Eiendomsringen Norge, og man fikk Estate-meglerne i august 2000.

Tilbud fra flere meglere?

Eiendomsmegler.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste.

Jeg skal selge en bolig Jeg ønsker en verdivurdering Jeg skal leie ut

Landsoversikt

Lukk