Fredrik von Krogh Proaktiv Bolig og Prosjektmegling
Fredrik von Krogh
Daglig leder / Partner / Megler MNEF
Proaktiv Bolig og Prosjektmegling
Proaktiv Bolig og Prosjektmegling logo
Proaktiv Bolig og Prosjektmegling

Om Fredrik von Krogh

Fredrik von Krogh har mer enn 12 års erfaring som eiendomsmegler, og har i karrieren omsatt over tusen eiendommer i Asker, Bærum og Oslo og områdene rundt. Fredrik har studert eiendomsmegling tre år på BI Oslo, samt videreutdannet seg som prosjektmegler ved NEF. I dag megler han både nye og brukte boliger og er fortsatt like engasjert og entusiastisk i meglingen som han var for 12 år siden.

Fredrik er løsningsorientert, har høy arbeidsmoral og yter topp service for å ivareta både kjøper og selger på best mulig måte. Han har høy yrkesstolthet og ser på eiendomsmegling som en livsstil mer enn en jobb. Det innebærer at han legger sjela si i arbeidet for å skape best mulige resultater for sine kunder.

I 2006 startet Fredrik sitt eget meglerkontor som franchisetaker i Aktiv Eiendomsmegling og i 2014 gikk kontoret inn i Proaktiv Eiendomsmegling . Her er det rom for Fredriks tilnærming til faget, som først og fremst handler om grundighet og bransjeledende oppfølging av hver eneste kunde.

Fredrik er et utpreget konkurransemenneske og har gjennom flere år vært blant topp 10 meglere i kjeden, både han personlig og kontoret han driver. Det skyldes hardt arbeid, målrettede strategier og et brennende ønske om å skape gode resultater.

Vis mer

Landsoversikt

Lukk