Kjersti Tunestveit Dyre
Kjersti Tunestveit Dyre
Megler MNEF
PROAKTIV Sandviken

Om Kjersti Tunestveit Dyre

Veldig mange har klare meninger om oss eiendomsmeglere og ofte er meningene svært stereotype. Jeg kommer ikke inn i kategorien av stereotype meglere noe mine kunder kan bekrefte. Jeg er alt annet enn en A4 megler, igjen noe mine kunder nyter godt av og liker veldig godt. 

Mine kunder beskriver meg bla. som faglig tung, en dyktig forhandler, menneskelig ydmyk og faglig sterk, pliktoppfyllende, en dyktig rådgiver, tilstedeværende og tillitsfull, for å nevne noe av beskrivelsene som er gitt.

Eiendomsmegling er et levesett og ikke bare en jobb. Man må brenne for sin profesjon, være tilgjengelig 24/7 og fleksibel til enhver tid, både for selger og potensielle kjøpere. En ekstra privatvisning en søndagskveld kan være avgjørende for å få inn en ekstra budgiver som ikke kan komme på den annonserte visningen. Det kan være det ekstra budet som sørger for at du får maksimal pris. Som megler skal man hele tiden ha fokus på hva som er det beste for kunden man jobber for, man skal være en verdiskaper.

En dyktig megler forhandler man eiendom, man formidler den ikke. Man gir kunden til enhver tid de beste faglige rådene som vil generere høyest mulig salgssum.

For å sikre høyest mulig salgssum kan ingenting overlates til tilfeldighetene. En optimal prosess fra A-Å må legges til grunn for å oppnå nettopp dette. Dette gjelder uansett om markedet er på topp eller mer utfordrende, ingenting kan overlates til tilfeldighetene. Det er viktig for deg når du skal selge bolig at du velger en megler med et bevisst forhold til nettopp dette. Erfaring og faglig tyngde er også viktige kriterier, dette får dere i meg. Tillitt og kjemi er også svært viktige faktorer. Det vil det også være for potensielle kjøpere.

Velg med hjertet og ikke se på megler som en kostnad. En dyktig megler er en investering! En mindre dyktig megler kan være en kostnad.

Jeg har igjennom mine 11 år som megler solgt alt fra nøst og hytter, til studioleiligheter, aksje- og borettslagsleiligheter, samt familieboliger i alle størrelser og prisklasser. Erfaringen er med andre ord svært bred både når det gjelder type eiendom og prisnivå. Her er det ingen begrensninger både når det gjelder erfaring med forskjellig type eiendommer og ikke minst kundegrupper.

Ta kontakt for et hyggelig møte hvor jeg vil fortelle deg hva og hvorfor jeg gjør nettopp det jeg gjør for å sørge for at DU får maks pris for din eiendom. Jeg lever av fornøyde kunder, noe mine 11 år i bransjen kan bekrefte.

Jeg er stadig på jakt etter nye ambassadører og ønsker at nettopp DU skal bli det!

Vis mer

Møte med mennesker i alle aldre og livssituasjoner gjør jobben ekstra givende!

Når behovet for en dyktig megler melder seg, kan det være mange forskjellige årsaker til det.

Les mer

Små grep og investeringer som garantert vil gi deg økonomisk gevinst!

Når jeg som megler kommer inn i din bolig for første gang så ser jeg på den med objektive øyne. En ting er hvordan vi alle bor, hva som er praktisk av løsninger og hvordan smaken vår er, en annen ting er hvordan vi på best mulig måte skal presentere boligen for potensielle kjøpere.

Les mer

Et av dine viktigste valg!

Valg av megler er alfa & omega for salgsresultatet ditt. Det er ikke tilfeldigheter som råder eller om man har en bolig som «selger seg selv» som er avgjørende for det endelige salgsresultatet.

Les mer

Landsoversikt

Lukk