Få tilbud på alle typer taksering fra lokale takstmenn

Eiendomsmegler.no hjelper deg med å finne riktig takstmann til ditt behov.

Det gjør dere enkelt ved å fylle ut skjemaet til høyre og få tilbud fra lokale takstmenn. Innhenting av tilbud er gratis og uforpliktende.

Spar penger

Det kan være penger å spare på å innhente flere tilbud fra takstmenn i stedet for å velge den første du kommer over.

Spar tid

Sett bort jobben med research og løping mellom ulike takstmenn til oss.

Helt uforpliktende

Takk ja til et av tilbudene du får, eller avvis alle. Det er helt opp til deg.

Alle som skal selge bolig må få en takstmann til å taksere boligen før salget. Man kan velge mellom ordinær takst og boligsalgsrapport, hvor sistnevnte anbefales i de fleste tilfeller.

Det er også andre tilfeller hvor man vil kunne måtte utføre en boligtakst. Eksempler på dette kan være i arvesaker, skadevurdering i forsikringssaker, eller i andre tilfeller når det trengs en objektiv fagmann til å vurdere eiendomsverdier.

Dersom du kun ønsker E-takst utført av en eiendomsmegler, kan du benytte skjemaet for verdivurdering / E-takst til dette.

Er det gratis å innhente tilbud?

Ja, det er gratis og uforpliktende for din bedrift å benytte Eiendomsmegler.no til å innhente konkurrerende tilbud fra takstmenn.

Om Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no er den største dedikerte tjenesten for innhenting av tilbud fra takstmenn, utleie- og eiendomsmeglere. Hvert år henter over 10 000 norske privatpersoner og bedrifter inn tilbud på meglertjenester via Eiendomsegler.no.

Tjenesten er utviklet av det Oslo-baserte IT-selskapet Nettbureau AS.

Landsoversikt

Lukk