Eiendomsmegler.no team
Fra venstre: Simen Owesen-Lein, Gulbrand Øverbye, Sindre Øverås, Fredrik Tveit og Anders Øie fra teamet bak Eiendomsmegler.no.

Om Eiendomsmegler.no

Hovedtjenesten vår er en spisset anbudstjeneste hvor du kan innhente uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg, enten du er ute etter verdivurdering i forbindelse med refinansiering eller har konkrete planer om å selge boligen i nær fremtid.

Les også: Slik fungerer Eiendomsmegler.no

Ideen bak

Å selge en bolig er et av de største økonomiske valgene gjennomsnittspersonen tar i løpet av et liv.

Likevel velger en relativt stort andel nordmenn fremdeles den første og beste eiendomsmegleren de finner, basert på et tips fra en venn eller en reklame.

Slik tar de et viktig valg uten å gjøre en nærmere sammenligning av tilbud og erfaringer fra andre meglere som dekker lokalområdet boligen ligger i. Dette er stikk i strid med råd fra Forbrukerrådet, som sier at du alltid bør sammenligne flere meglere.

Da vi forhørte oss rundt med venner og bekjente mente de fleste at det å hente inn flere tilbud var for tidkrevende og vanskelig. Slik oppstod ideen til Eiendomsmegler.no: Å gjøre det så enkelt og raskt som mulig å hente inn flere tilbud, slik at man selv kan ta et opplyst valg.

Lansering og mottakelse

Eiendomsmegler.no ble lansert i mai 2014 og ble raskt populær. Hvert år bruker over 15 000 nordmenn anbudstjenesten til å innhente tilbud innen boligsalg og verdivurderinger, og svært mange flere er innom for å lese nyttig informasjon om eiendomsmeglerbransjen og boligmarkedet.

Hvem står bak?

Eiendomsmegler.no drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Vi har arbeidet med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester siden 2009 og driver også markedsledende boligrelaterte tjenester innenfor blant annet boligalarm, ferdighus, bredbånd og strøm.

Kontakt oss

Har du noe på hjertet er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi svarer raskt!

Eiendomsmegler.no på sosiale medier

Titt gjerne innom oss på ditt foretrukne sosiale medie:

Landsoversikt