Eiendomsmegler.no team
Fra venstre: Simen Owesen-Lein, Gulbrand Øverbye, Sindre Øverås, Fredrik Tveit og Anders Øie fra teamet bak Eiendomsmegler.no.

Om Eiendomsmegler.no

Vi gjør det enkelt å velge rett eiendomsmegler – for rundt 20.000 nordmenn hvert år.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Eiendomsmegler.no? | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For meglerkontorer | For presse | For andre samarbeidspartnere

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vårt kundeløfte

Å selge en bolig er et av de største økonomiske valgene vi tar i løpet av livet. Likevel velger mange den første og beste eiendomsmegleren de finner – stikk i strid med råd fra Forbrukerrådet, som sier at du alltid bør sammenligne flere meglere.

Vi har som mål å være den beste, raskeste og mest brukervennlige plattformen for innhenting av tilbud på eiendomsmeglere. Vi jobber hardt hver dag for at dyktige og lokale eiendomsmeglere skal by på deg!

Det er forbrukere vi har skapt tjenesten for. Det gjenspeiles i alt vi gjør, enten det handler om hvilke selskaper vi samarbeider med, eller hvilke artikler vi skriver. Det er også derfor Eiendomsmegler.no er gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Hvordan fungerer Eiendomsmegler.no?

Eiendomsmegler.no er en anbudstjeneste hvor du kan hente inn uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg. Enten du er ute etter verdivurdering i forbindelse med refinansiering, eller har konkrete planer om å selge boligen, hjelper vi deg å finne den rette megleren.

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et kort skjema med nødvendig informasjon, og la oss gjøre resten. Vi finner inntil 5 lokale eiendomsmeglere som gir deg gode og uforpliktende tilbud. Å innhente tilbudene er helt kostnadsfritt for deg.

Slik er det enkelt for deg å sammenligne og velge den megleren som er rett for deg. Alle eiendomsmeglerne vet at de konkurrerer med hverandre og at du fritt kan takke nei til alle. Dermed kan du være trygg på at de gir deg sine aller beste tilbud.

For at du skal kunne ta et så godt og opplyst valg som mulig, legger vi også mye arbeid i å skrive objektive og nyttige artikler om boligsalg og andre relevante temaer.

Her kan du lese mer om hvordan Eiendomsmegler.no fungerer.

Hvem er vi?

Eiendomsmegler.no er utviklet, eid og drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Siden 2009 har vi arbeidet med utvikling av forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Foruten Eiendomsmegler.no, har vi markedsledende boligrelaterte tjenester innenfor blant annet strøm, boligalarmer, renhold og bredbånd.

Du kan lese mer om oss og vår historie på Nettbureaus hjemmeside.

bilde av Anders Øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante meglerkontorer. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på eiendomsmeglertjenester.

Det eneste du vil motta fra oss er en e-postbekreftelse på at du har sendt inn skjemaet.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler.

Kundeservice

Du finner svar på vanlige spørsmål om tjenesten vår her: Kundeservice / Vanlige spørsmål.

For meglerkontorer

Ønsker du og ditt kontor å nå ut til flere potensielle kunder? Vår anbudstjeneste leverer rykende ferske henvendelser fra lokale kunder som er aktivt på leting etter gode tilbud fra meglere.

Se hvordan vi kan sette dere i kontakt med nye kunder.

For presse

Er du journalist og vil snakke med en av oss i Eiendomsmegler.no?

Besøk vårt presserom for mer informasjon og pressesaker, eller send en e-post til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé til et samarbeid med Eiendomsmegler.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi hva vi kan få til.

Landsoversikt