Om Eiendomsmegler.no

Hovedtjenesten vår er en spisset anbudstjeneste hvor du kan innhente uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg, enten du er ute etter verdivurdering i forbindelse med refinansiering eller har konkrete planer om å selge boligen i nær fremtid.

Les også: Slik fungerer Eiendomsmegler.no

Møt teamet

Gulbrand Øverbye

Produktansvarlig

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anders Øie

Markedsansvarlig

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fredrik Tveit

Designansvarlig

Kristian Vinkenes

Teknologiansvarlig

Ideen bak

Å selge en bolig er en av de største økonomiske valgene gjennomsnittspersonen gjør i løpet av et liv.

Likevel velger en relativt stort andel nordmenn fremdeles første og beste eiendomsmegler basert på et tips fra en venn eller en reklame uten å gjøre nærmere sammenligning om tilbud og erfaring for andre meglere som dekker lokalområdet boligen ligger i. Dette er stikk i strid med råd fra Forbrukerrådet, som sier at du alltid bør sammenligne flere meglere.

Vi forhørte oss rundt med venner og kjente og de fleste mente at det å hente inn flere tilbud var for tidkrevende og vanskelig. Slik oppstod ideen til Eiendomsmegler.no: Å gjøre det så enkelt og raskt som mulig å hente inn flere tilbud, slik at man selv kan ta et opplyst valg.

Lansering og mottagelse

Eiendomsmegler.no ble lansert i mai 2014 og ble raskt populær. Siden oppstarten har tjenesten formidlet mer enn 20 000 henvendelser innen boligsalg og verdivurderinger.

Hvem står bak?

Eiendomsmegler.no drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Vi har over fem års erfaring med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester og driver fra før flere markedsledende boligrelaterte tjenester innenfor blant annet boligalarm, ferdighus og bredbånd.

Kontakt oss

Har du noe på hjertet er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi svarer raskt!

Eiendomsmegler.no på sosiale medier

Titt gjerne innom oss på ditt foretrukne sosiale medie:

Facebook-knapp Twitter-knapp YouTube-knaoo Google Plus-knapp

Fyll ut skjemaet og få uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg

* Kryss av for minst ett av alternativene.
* Navn er nødvendig. * Navn må inneholde minst 2 bokstaver.
* E-post er nødvendig. * E-post er ikke skrevet riktig. * E-postadressen eksisterer ikke.
* Telefonnummer er nødvendig. * Telefonnummeret må bestå av 8 siffer. * Telefonnummeret må bestå av siffer.
* Adresse er nødvendig.

{{poststed}}

* Postnummer er nødvendig. * Postnummeret må bestå av 4 siffer. * Postnummeret må være gyldig.