Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Stavanger

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere i Stavanger.

Om Stavanger

Stavanger er en by og kommune i Rogaland, som også fungerer som kommunens administrasjonssenter. Stavanger er en av Norges største bykommuner, med over 140.000 innbyggere. Sammen med Sandnes, Sola og Randaberg utgjør Stavanger landets tredje største byområde.

Byen har lenge vært omtalt som «oljebyen», men er nå kjent som «energihovedstaden», som en følge av det grønne skiftet. Flere næringsparker og arbeidssplasser ligger i nærhet til byen, og dette gjør at Stavanger er en internasjonal by, med en høy innvandrerandel.

Som en stor by huser også Stavanger flere viktige institusjoner, slik som Universitetet i Stavanger, Stavanger universitetssykehus, Helse Vest, Rogaland Teater, Stavanger Konserthus, Rekruttskolen KNM Harald Haarfagre med flere.

Sammenlign eiendomsmeglere nå

Lokale meglere konkurrerer om deg

Både nasjonale kjeder og mindre lokale kontorer tar på seg megleroppdrag i Stavanger, og det er betydelig variasjon på vilkår og kompetanse blant meglerne.

For å spare penger og finne megleren du foretrekker, er det lurt å innhente og sammenligne flere tilbud før du gjør et valg. Det er helt i tråd med anbefalingen fra Forbrukerrådet.

Du sparer tid på denne prosessen ved å fylle ut det korte skjemaet her på Eiendomsmegler.no. Da mottar du tilbudene i godstolen hjemme, fra flere erfarne meglere som kjenner området ditt.

Du kan fritt velge om du ønsker å takke ja til ett av tilbudene eller ikke, og tjenesten er helt gratis å bruke.

Finn rett megler i Stavanger

Les mer

Laster kart

Landsoversikt