Utleie leilighet

Innhent tilbud fra flere meglere

Kilde: Forbrukerrådet
Utleie: Anbudstjeneste for deg som eier en leilighet eller annen bolig du vil leie ut i minimum 12 måneder.

Utleie av bolig

Eiendomsmegler.no hjelper deg med å finne den beste utleiemegleren.

Få tilbud fra flere utleiemeglere i lokalområdet ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Finn rett utleiemegler

Bruk megler og få mer tid

Skal du leie ut deler av boligen din? Eller eier du et ekstra hus eller leilighet som egner seg til utleie?

Å leie ut bolig kan være svært lystbetont, men det kan også være mye jobb.

I første omgang skal boligen gjøres klar for utleie og bilder skal tas til annonsen. Riktig utleiepris for det aktuelle markedet skal settes, annonsen skal lages og markedsføres i ulike kanaler. Du må ta imot henvendelser og spørsmål fra interesserte, holde visninger og sjekke referansene til de aktuelle leietagerne.

Neste steg er å sørge for rett valg av leietager, og deretter må du ta deg av alt det praktiske rundt innflyttingen. Kontrakt, nøkler, depositumskonto og andre avtaler må være på stell. Det er viktig å ha kontroll på de juridiske forholdene i forbindelse med utleie, slik at du minimerer sjansene for problemer.

Setter du en utleiemegler på saken, kan du spare tid, krefter og kanskje en del bekymringer.

Husk! Om du vil leie ut del av egen bolig må denne være en godkjent som egen boenhet dersom det skal leies ut via utleiemegler.

Få tilbud fra utleiemeglere

Hvorfor prøve Eiendomsmegler.no?

Vi i Eiendomsmegler.no har gjort det enklere for deg å hente inn tilbud fra flere lokale meglere, gratis og uforpliktende. Dette er i tråd med Forbrukerrådets anbefaling om å sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere før du tar et valg.

Det har kommet flere meglere på markedet som driver med utleie. Noen spesialiserer seg på utleie, mens andre tar på seg både utleie- og salgsoppdrag. Det finnes store og små aktører landet over, og det er stor variasjon i tjenestene de kan tilby deg.

Noen gir deg fullservice, med alt fra befaring av boligen til forvaltning og solid oppfølging gjennom hele leieforholdet. Du kan også velge å få hjelp til kun deler av utleiejobben, avhengig av hva som passer til akkurat ditt behov.

Vi har samlet utleiemeglerne for deg, slik at det blir enklere for deg å sammenligne og velge riktig megler. Fyll ut skjemaet på denne siden og få tilsendt tilbud fra de ulike meglerkontorene som driver med utleie. Når du har fått oversikt over hvilke tjenester den enkelte megler kan tilby, kan du bestemme deg i ro og mak hjemme i godstolen.

Ja takk, gi meg tilbud

Landsoversikt

check icon

Spar tid og krefter

Sett bort utleiejobben til meglere med bred erfaring. La oss å lete opp de beste meglerne.

check icon

Spar penger

Meglerne vet de konkurrerer om deg som kunde, og slik får du bedre pristilbud.

check icon

Alltid gratis

Takk ja til et av tilbudene du mottar, eller avvis alle. Helt kostnadsfritt.

Få tilbud fra meglere!