Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Rakkestad

Be om tilbud fra eiendomsmeglere i Rakkestad. Sammenlign faktorer som salgsstrategi, lokalkunnskap og pris. Velg din favoritt, og få mest ut av boligsalget.

Om Rakkestad

Rakkestad kommune ligger i Viken, og er en av Norges største landbrukskommuner. Her finner man tettstedene Degernes og Rakkestad sentrum. Disse er omgitt av store skoger og fine fiskevann. Kommuneadministrasjonen holder også til i Rakkestad sentrum, og tettstedet har nesten 5000 innbyggere. Sentrum har flere butikker, og vinmonopol.

Rakkestad kommune har fem private og fem kommunale barnehager, og tre barneskoler samt en ungdomsskole. For videregående skole, må elevene reise til en av nabokommunene. Kommunen totalt har over 8000 innbyggere.

Ettersom Rakkestad er en landbrukskommune preges næringslivet av dette, Nortura har fjærfeslakteri her, og det er ellers mye produksjon av korn og gris.

La meglerne by på deg

Østfoldbanen går gjennom Rakkestad og sørger for god forbindelse til Oslo, samt de andre byene i Østfoldsområdet. Det er flere eiendomsmeglere som holder til her, og skal du selge bolig kan det lønne seg å snakke med meglere som har lokalkunnskap.

Be om tilbud fra lokale meglere, og finn den beste for jobben:

Finn rett megler i Rakkestad

Les mer

Laster kart

Landsoversikt