Selge hytte
Hytte: Få hjelp til å finne en kjøper som kan få glede av og ta vare på din gamle fritidsbolig.

Selge hytte / fritidsbolig

En eiendomsmegler som selger leiligheter i Oslos mest sentrale strøk til den store gullmedalje er ikke nødvendigvis den som vil oppnå best resultat for hytta di på fjellet.

En vellykket salgsprosess og god markedsføring av fritidseiendommer kan se ganske annerledes ut enn ved et vanlig boligsalg. Dermed avhenger resultatet av eiendomsmeglerens kjennskap og erfaring med denne typen eiendommer.

Hytter og fritidsboliger har generelt hatt svakere prisvekst enn helårsboliger, men aktiviteten i markedet har vært på vei oppover de seneste årene. Stadig vokser nordmenns drøm om det urnorske hyttelivet, vekk fra hverdagens stress og mas.

Det er imidlertid fortsatt kjøpers marked. Utvalget av hytter, sommerhus og feriebolig i Norge er stort til enhver tid. Dette i seg selv gjør salgsprosessen annerledes enn det typiske boligsalget.

Vi bruker gjerne lengre tid på å bestemme oss når vi skal kjøpe fritidshus. Dette henger nok sammen med at vi ikke MÅ ha en hytte, og vi kan vurdere alle alternativene nøye. Tålmodighet er derfor et viktig stikkord.

Det er også større svingninger i hyttemarkedet enn i boligmarkedet. En megler med kunnskap på området vil kunne fortelle deg hva du kan forvente deg i det lokale markedet akkurat nå.

Valgene du og eiendomsmegleren foretar dere bør tas ut fra om du har en strandperle ved sjøen, et sommerhus på landet eller en hytte på fjellet. Den rette eiendomsmegleren vet nøyaktig hva som fungerer best for fritidseiendommen din.

Hvorfor prøve Eiendomsmegler.no?

Vi i Eiendomsmegler.no har gjort det enklere for deg å hente inn tilbud fra flere lokale meglere, gratis og uforpliktende. På den måten kan du velge den beste partneren, enten du skal selge bolig eller foreta en verdivurdering.

Dette er i tråd med Forbrukerrådets anbefaling om å sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere før du tar et valg.

Meglerne er fullt klar over at de konkurrerer med andre om å få deg som kunde, noe som sikrer deg mest mulig konkurransedyktige tilbud.

Ved å sende inn det korte skjemaet på denne nettsiden er du allerede godt igang med å finne riktig megler, slik at du lett kan finne det tilbudet som passer ditt behov best.

Landsoversikt

Lukk