Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Eiendomsmegler Nordstrand

Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere på Nordstrand. Finn en god megler for verdivurdering eller et boligsalg på Nordstrand.

Om Nordstrand

Nordstrand ligger vakkert til langs fjorden, sør for Oslo sentrum. Bydelen er stor og består av områdene Ekeberg, Bekkelaget, Nordstrand, Ljan, Simensbråten, Brattlikollen, Karlsrud og Lambertseter.

Boligprisene i Nordstrand har hatt en jevn økning de siste årene, men ligger under prisene nærmere sentrum. Bydelen har lite næringsvirksomhet, men gode kollektivtrafikkforbindelser og bilveier gjør det lett å pendle inn til byen.

Finn rett megler

Markedet varierer fra leilighet i boligkompleks til enebolig med stor tomt. Dette gjør Nordstrand til et godt alternativ for småbarnsfamilier som ønsker å bo i et barnevennlig område og samtidig være nær byen.

Du har stor variasjon i utvalget av eiendomsmeglere dersom du skal selge bolig eller foreta en verdivurdering. Nordstrand har mange små og store meglere lokalisert i bydelen, og meglere utenfor Nordstrand tar også på seg oppdrag her.

Ved å innhente tilbud fra flere meglere via Eiendomsmegler.no, kan du enkelt finn et godt tilbud fra en megler du stoler på.

Ja takk, finn en god megler

Les mer

Laster kart

Landsoversikt