Få tilbud på næringsmegling

Innhent tilbud fra flere næringsmeglere, og sammenlign deres spesialistkompetanse.

Få tilbud på næringsmegling

Skal du selge kontor, butikklokale eller annen næringseiendom? Få tilbud fra flere næringsmeglere, og velg den beste for oppdraget.

Innhent tilbud på næringsmegling fra opptil 5 lokale meglere som konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet. Sammenlign og finn den rette næringsmegleren for oppdraget. Det er gratis og uforpliktende å be om tilbud via Eiendomsmegler.no.

Fyll ut skjemaet og få tilbud

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud fra flere næringsmeglere.

Spar tid og penger

Slipp å kontakte flere næringsmeglere på egen hånd. Hent inn tilbud én gang.

Sammenlign tilbudene

Få svaret på hvilken megler som passer best for akkurat ditt oppdrag.

Hva regnes som næringseiendom?

Næringseiendom kan defineres som all eiendom som ikke er bolig- og fritidseiendom som eies av brukeren. Enten selskapet ditt eier et eller flere kontorer, butikker, bygårder/leilighetskompleks, eller annen eiendom i Norge, kan dere be om tilbud på salg via Eiendomsmegler.no.

Kun salg

Merk at tjenesten er utviklet for å bistå bedrifter som eier eiendom.

Få tilbud på næringsmegling

Per idag er det kun mulig å innhente tilbud på salg – ikke utleie, leie eller kjøp. Dersom dette er noe du gjerne skulle sett i fremtiden, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Et unntak er bygårder/boligbygg der du kan benytte tjenesten vår for utleiemegling.

Vis mer

Eksempler på næringseiendom er:

 • Kontor
 • Lager/produksjon
 • Butikk/handel
 • Næringsbygg
 • Parkeringsbygg
 • Serveringslokaler
 • Tomt
 • Prosjekt
 • Forretningseiendom
 • Undervisningsbygg
 • Bygårder

Dersom du ønsker å selge firmaet ditt sammen med eiendommen, er det også mulig. Men denne tjeneste er ikke laget for rene salg av bedrifter som ikke selv eier fast eiendom.

Dersom du er en privatperson som besitter næringseiendom som skal selges, kan du fylle inn ditt fulle navn både under «bedriftsnavn» og «kontaktperson» når du ber om tilbud.

Finn riktig næringsmegler for oppdraget

Er det gratis å be om tilbud?

Ja, det er gratis og uforpliktende for foretaket ditt å hente inn konkurrerende tilbud fra næringsmeglere via denne siden. Markedsføringen finansieres av næringsmeglerforetakene, som betaler per relevante potensielle oppdrag.

Denne kostnaden skyves ikke over på firmaet ditt, da næringsmegleren er avhengig av å gi et konkurransedyktig tilbud for å kapre deg som kunde.

Hva gjør en næringsmegler?

Salg av næringseiendom kan være en stor transaksjon. En dyktig næringsmegler vil gi deg gode råd for salget, og bistå deg gjennom hele prosessen fram til kontrakten er signert.

Særlig kan en god næringsmegler bidra med et bredt nettverk både lokalt, regionalt og nasjonalt – avhengig av type eiendom du skal selge. Kunnskap om mulige interessenter er nødvendig for å gjøre et godt salg, og det vil være mulighet for å gjøre salg «off market».

Ikke minst vil du få hjelp til å gjennomføre en profesjonell og godt strukturert salgsprosess. Megler vil produsere salgsmateriell som synliggjør eiendommens verdi, og vil alltid vektlegge dine ønsker og mål. På den måten kommer dere fram til en solid salgs- og markedsføringsstrategi som passer deg og eiendommen på best mulig måte.

Få tilbud på næringsmegling

Svar på vanlige spørsmål om salg av næringseiendom

Her finner du svar på vanlige spørsmål om næringsmegling og salg av næringseiendom. Har du flere spørsmål enn det som står her? Send oss gjerne en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så hjelper vi deg så godt vi kan.

Hvordan fungerer skatt på gevinst ved salg av næringseiendom?

Å selge næringseiendom kan være en stor økonomisk affære, og få betydelige skattemessige konsekvenser for deg som selger. Mens aksjer kan selges fritt, vil gevinst ved et innmatsalg utløse skatt. På samme måte vil et innmatsalg med tap utløse fradragsrett, mens et aksjesalg med tap ikke vil det. Her er det mange faktorer som spiller inn, og mange avveininger som må tas. Vi anbefaler å lese mer om dette på Skatteetatens nettsider om salg av bolig og fast eiendom.

Hvor finner jeg prisstatistikk på næringseiendom?

Er du på jakt etter prisstatistikk for næringseiendommer anbefaler vi at du sjekker SSBs nettsider, eller hører med en profesjonell næringsmegler som kan gi deg en pekepinn på hva du kan forvente som kjøpesum ved et eventuelt salg.

Om Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no er den største dedikerte tjenesten for innhenting av tilbud fra nærings-, utleie- og eiendomsmeglere i Norge. Hvert år henter rundt 20 000 norske privatpersoner og bedrifter inn tilbud på meglertjenester via tjenesten vår.

Eiendomsmegler.no er utviklet av Nettbureau AS – en av skandinavias ledende leverandører av sammenlignings- og anbudstjenester på nett.

Landsoversikt

check icon

Spar tid.

Slipp egne undersøkelser og løping mellom meglerkontorer. Vi tar oss av det.

check icon

Spar penger.

Mye kan hentes når næringsmeglerne vet at de kjemper om deg som kunde.

check icon

Alltid gratis.

Takk ja til et av tilbudene bedriften får, eller avvis alle. Helt kostnadsfritt.

Få tilbud fra meglere!