Næringsmegler

Innhent tilbud fra flere meglere

Kilde: Forbrukerrådet
Næringseiendom: Finn riktig næringsmegler til å selge din næringseiendom.

Selge kontor, butikklokale, eller annen næringseiendom?

Denne tjenesten er utviklet for å bistå bedrifter som eier eiendom. Per idag er det kun mulig å innhente tilbud på salg, ikke utleie, leie eller kjøp. Dersom dette er noe du gjerne skulle sett i fremtiden, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Et unntak er bygårder/boligbygg der du kan benytte vår tjeneste for utleiemegling

Enten dere eier et eller flere kontor, butikker, bygårder/leilighetskompleks, eller annen eiendom i Norge kan dere bruke skjemaet på denne siden på å innhente tilbud på salg. Dersom dere ønsker å selge firma sammen med eiendommen er det også mulig, men rene salg av bedrifter som ikke selv eier fast eiendom er denne tjenesten ikke laget for.

Dersom du er en privatperson som besitter næringseiendom som skal selges, fyll inn ditt fulle navn både under "bedriftsnavn" og "kontaktperson".

Er det gratis å innhente tilbud?

Ja, det er gratis og uforpliktende for din bedrift å benytte Eiendomsmegler.no til å innhente konkurrerende tilbud fra næringsmeglere. Markedsføringen finansieres av næringsmeglerforetakene, som betaler per relevante potensielle oppdrag.

Denne kostnaden skyves ikke over på ditt firma som bruker av tjenesten, da næringsmegleren er avhengig av å gi et konkurransedyktig tilbud for å få deg som kunde.

Eiendomsmegler.no er den største dedikerte tjenesten for innhenting av tilbud fra nærings- utleie- og eiendomsmeglere. Hvert år henter over 8 000 norske privatpersoner og bedrifter inn tilbud på meglertjenester via Eiendomsegler.no.

Tjenesten er utviklet av det Oslo-baserte IT-selskapet Nettbureau AS.

Landsoversikt

Lukk