Næringsmegler

Innhent tilbud fra flere meglere

Kilde: Forbrukerrådet
Næringseiendom: Finn riktig næringsmegler til å selge din næringseiendom.

Selge kontor, butikklokale eller annen næringseiendom?

Eiendomsmegler.no hjelper bedriften din med å finne rett næringsmegler.

Det gjør dere enkelt ved å fylle ut skjemaet til høyre og få tilbud fra lokale meglere. Innhenting av tilbud er gratis og uforpliktende.

Denne tjenesten er utviklet for å bistå bedrifter som eier eiendom. Per idag er det kun mulig å innhente tilbud på salg, ikke utleie, leie eller kjøp. Dersom dette er noe du gjerne skulle sett i fremtiden, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Et unntak er bygårder/boligbygg der du kan benytte tjenesten vår for utleiemegling.

Finn beste næringsmegler

Ulike eiendommer

Enten bedriften eier et eller flere kontor, butikker, bygårder/leilighetskompleks, eller annen eiendom i Norge, kan skjemaet på denne siden brukes til å innhente tilbud på salg.

Dersom du ønsker å selge firma sammen med eiendommen er det også mulig, men denne tjeneste er ikke laget for rene salg av bedrifter som ikke selv eier fast eiendom.

Dersom du er en privatperson som besitter næringseiendom som skal selges, kan du fylle inn ditt fulle navn både under "bedriftsnavn" og "kontaktperson".

Finn beste næringsmegler

Er det gratis å innhente tilbud?

Ja, det er gratis og uforpliktende for bedrift din å benytte Eiendomsmegler.no til å innhente konkurrerende tilbud fra næringsmeglere. Markedsføringen finansieres av næringsmeglerforetakene, som betaler per relevante potensielle oppdrag.

Denne kostnaden skyves ikke over på firmaet ditt som bruker av tjenesten, da næringsmegleren er avhengig av å gi et konkurransedyktig tilbud for å få deg som kunde.

Om Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no er den største dedikerte tjenesten for innhenting av tilbud fra nærings- utleie- og eiendomsmeglere. Hvert år henter over 10 000 norske privatpersoner og bedrifter inn tilbud på meglertjenester via Eiendomsegler.no.

Tjenesten er utviklet av det Oslo-baserte IT-selskapet Nettbureau AS.

Landsoversikt

check icon

Spar tid.

Slipp egne undersøkelser og løping mellom meglerkontorer. Vi tar oss av det.

check icon

Spar penger.

Mye kan hentes når næringsmeglerne vet at de kjemper om deg som kunde.

check icon

Alltid gratis.

Takk ja til et av tilbudene bedriften får, eller avvis alle. Helt kostnadsfritt.

Få tilbud fra meglere!