Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Årnes

Motta tilbud fra eiendomsmeglere i Årnes. Sammenlign lokalkunnskap, erfaring, pris og strategi. Velg din favoritt blant meglerne.

Om Årnes

Årnes er administrasjonssenteret i Nes kommune i Viken, med beliggenhet på østsiden av elven Glomma. Kommunen har over 20 000 innbyggere, hvorav omtrent 4500 bor på Årnes. Tettstedet har de fleste servicefunksjoner man kan ønske seg, slik som legesenter, barnehager og skoler, vinmonopol, bibliotek, kulturhus, kino og offentlig kommunikasjon.

Fra Årnes stasjon går toget til hovedstaden én gang i timen og toget bruker litt under én time inn til Oslo sentrum. Det går i tillegg buss direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen, mens reisetiden med bil være være omtrent 25 minutter til flyplassen og litt over en halvtime inn til Oslo. Lillestrøm er heller ikke langt unna med tog, mens bussen kan ta deg til Jessheim og Jessheim Storsenter på rundt en halvtime.

Finn en dyktig megler

Årnes fremstår som et attraktivt og barnevennlig boligområde i landlige omgivelser, med nærhet til Lillestrøm, Jessheim og Oslo. Det finnes flere meglerkontorer på Årnes, som gjerne hjelper deg med boligsalget ditt.

Be om tilbud fra eiendomsmeglere som er kjent på Årnes, slik at du kan sammenligne og velge det tilbudet som passer deg best.

Finn en god megler i Årnes

Les mer

Landsoversikt