Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Ås

Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere i Ås. Få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere. Velg den beste for jobben, og få mest ut av boligsalget ditt.

Om Ås

Ås kommune ligger i Follo-distriktet i Viken. Foruten Ås finner du tettstedene Nordby, Vinterbro og Kroer i området. Boligmarkedet i kommunen er attraktivt og populært, særlig på grunn av det gode kollektivtilbudet og nærheten til Oslo.

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet ligger i Ås, og det bor flest enslige uten barn i kommunen. Dette gjør det kanskje ekstra attraktivt om du skal selge en liten leilighet eller en bolig som kan fungere som kollektiv eller leilighetskompleks for studenter.

La meglerne by på deg

Kommunen har et par meglerkontorer med adresse i Ås. Eiendomsmeglere i omkringliggende områder som Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski og Vestby tar også på seg oppdrag i kommunen, så utvalget er stort og godt.

Det vil være variasjoner i hva de ulike meglerne kan tilby deg, så det lønner seg å undersøke godt før du bestemmer deg. Du sammenligner enkelt flere meglere ved å hente inn tilbud herfra.

Finn rett megler i Ås

Les mer

Laster kart

Landsoversikt