Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Nesodden

Innhent tilbud fra eiendomsmeglere på Nesodden. Sammenlign dyktige, lokale eiendomsmeglere. Velg din favoritt, og få mest ut av boligsalget.

Om Nesodden

Nesodden er en kommune i Viken, og er en halvøy med Oslofjorden på vestsiden og Bunnefjorden i øst. Kommunen grenser mot Oslo i nord, Asker og Bærum i vest, og Nordre Follo i øst. I sør grenser kommunen til Frogn.

Kort vei til Oslo, enten med båt eller bil, gjør Nesodden til et perfekt sted for dem som jobber i hovedstaden og samtidig ønsker å bo kystnært. I de senere årene har det vært høy omsetning av boliger på Nesodden, og eiendomsmeglere har derfor fattet stor interesse for området.

De fleste boligsalgene skjer i de fire tettstedene, Nesoddtangen, Fagerstrand, Fjellstrand og Torvik, men det er også mange spennende strandeiendommer som legges ut for salg.

Finn rett megler

Boligprisene på Nesodden har holdt bra følge med det sentrale Oslo, spesielt på eiendommer med gode transportforbindelser. Ettersom tomtene på halvøya blir stadig mer utbygd, styrker det også opp om prisene på boligene, ettersom det blir vanskeligere å bygge nytt til en fornuftig pris.

Flere meglerkontorer har etablert seg på halvøya og konkurrerer om oppdragene.

Ved å innhente meglertilbud på denne siden sender du boligsalget eller verdivurderingen på anbud, slik at du enkelt kan velge det beste tilbudet for deg.

Finn en god megler på Nesodden

Les mer

Laster kart

Landsoversikt