Presserom

Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med noen av oss som jobber med Eiendomsmegler.no? Vi hjelper deg!

Dette er Eiendomsmegler.no
  • Eiendomsmegler.no er anbudstjenester som setter kunder i kontakt med eiendomsmeglere og takstmenn.
  • Vi kan uttale oss i media om saker som har noe med boligmarkedet å gjøre. Det kan være boligpriser, aktører på boligmarkedet, tips rundt kjøp og salg av bolig og saker om verdivurdering eller takst.
  • Om du har en henvendelse, ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Kim Arne Hammerstad på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 93 40 17 15.
  • Eiendomsmegler.no driftes av det norske IT-firmaet Nettbureau.

Eiendomsmegler.no er en anbudstjeneste som kobler sammen folk som ønsker å selge bolig sammen med den riktige eiendomsmegleren til riktig pris. Opp gjennom årene har vi bygget opp en stor katalog av artikler som tar for seg det aller meste som har med kjøp, salg og utleie av bolig. Det gjør at vi har mye kompetanse til å kommentere saker rundt boligmarkedet i media – vi er trent til fingerspissene i å forklare komplekse saker på en enkel, pedagogisk og forståelig måte. Med jevne mellomrom lager også Eiendomsmegler.no spørreundersøkelser i samarbeid med Respons Analyse, hvor vi tar tempen på det norske folk innenfor en rekke spørsmål som relaterer seg kjøp og salg av bolig.

Kontakt oss!

Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med oss? Et godt sted å begynne er å ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Kim Arne Hammerstad. Han vet hvem som kan hva hos oss, og svarer journalister raskere enn sin egen skygge. Han kan nås på telefonnummer 93 40 17 15, eller via e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Siste pressesaker fra Eiendomsmegler.no

Bilde av Gulbrand Øverby og boligen som satte salgsrekord
Brukte Eiendomsmegler.no – solgte boligen for rekordsum

Forventningene var moderate da Gulbrand Øverbye skulle selge boligen sin, men ved å bruke Eiendomsmegler.no endte han opp med å sette salgsrekord i gata si i stedet.

Bilde av en eiendomsmegler og en nøkkel som overrekkes til en ny boligeier
Unge tar klimahensyn når de kjøper bolig

Unge under 25 år svarer at de kommer til å ha klimaendringene i bakhodet når de skal kjøpe bolig i fremtiden. Det skiller dem sterkt ut fra resten av befolkningen.

Bilde av en eiendomsmegler og en nøkkel som overrekkes til en ny boligeier
Undersøkelse: Foretrekker fremdeles eiendomsmegler

Til tross for at tjenester som lar deg selge boligen din på egenhånd har skutt opp den siste tiden, velger de aller fleste fremdeles å bruke eiendomsmegler.

Bilde av en eiendomsmegler og en nøkkel som overrekkes til en ny boligeier
Slett forarbeid når nordmenn finner megler

2 av 5 hentet ikke inn tilbud fra noen andre enn eiendomsmeglere de solgte boligen sin med. – Nordmenn er altfor slappe når det kommer til å hente inn tilbud fra flere meglere.

Landsoversikt