Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Jessheim

Få tilbud fra eiendomsmeglere på Jessheim. Sammenlign lokale eiendomsmeglere og velg det beste tilbudet for boligsalget ditt.

Om Jessheim

Jessheim er en by og administrasjonssenteret i Ullensaker kommune i Viken. Byen ligger i nærhet til Oslo Lufthavn Gardermoen og ligger langs toglinjen som går mellom Drammen og Dal. Området er i stadig utvikling og Ullensaker har de seneste årene vært Norges raskest voksende kommune. I 2017 hadde Jessheim nesten 17 000 innbyggere.

På Jessheim har du alt du trenger. Storsenteret huser blant annet en rekke butikker og spisesteder, mens området også er et skolesentrum med blant annet Jessheim videregående skole og Romerike Folkehøgskole.

Finn rett megler

Jessheim er et populært sted å bo, med nærhet til Oslo Lufthavn og byer som Oslo og Lillestrøm. Området byr også på alt fra butikker til vakker natur med jorder og skog på de fleste kanter. E6 er heller ikke langt unna.

Omsetningen på boliger har den siste tiden vært høy og det finnes et stort utvalg eiendomsmeglere i byen, fra både meglerkjeder og mindre aktører. Ved å hente inn tilbud via Eiendomsmegler.no får du kjapt og enkelt flere tilbud fra de lokale meglerne, og kan velge det som passer best.

Finn rett megler på Jessheim

Les mer

Laster kart

Landsoversikt