Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Eiendomsmegler St. Hanshaugen

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt. Sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere på St. Hanshaugen.

Om St. Hanshaugen

St. Hanshaugen er en del av indre by og strekker seg nordvest fra sentrum. Den består blant annet av områdene Bislett, St. Hanshaugen, Adamstuen, Fagerborg, Marienlyst, Ullevål, Ila og Hammersborg. Bydelen har ingen T-bane, men buss- og trikketilbudet er godt, og avstanden til handlegatene og utelivet i sentrum er kort.

St. Hanshaugen huser både OsloMet, Universitetet i Oslo, Barratt Due musikkinstitutt og flere andre høgskoler. Dette gjør at bydelen tiltrekker seg mange unge voksne, og nesten halvparten av befolkningen her er aleneboende.

Finn en god megler

Boligprisene i bydel St. Hanshaugen er nest høyest i hele Oslo. Mulighetene er gode for et eksepsjonelt salg, og enhver eiendomsmegler ønsker oppdrag i denne bydelen. Det betyr at du har mulighet til å finne en megler du stoler på.

For å finne rett megler bør du hente inn tilbud fra flere meglerkontorer som selger boliger på St. Hanshaugen. Da kan du sammenligne pris, erfaring, lokalkunnskap, salgsstrategi og personlig kjemi, og velge megleren du har mest tro på. Det gjør du enkelt på Eiendomsmegler.no:

Ja takk, finn rett megler

Les mer

Laster kart

Landsoversikt