Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Askim

Ikke gå glipp av den beste megleren for ditt boligsalg! Hent inn og sammenlign tilbud fra lokale eiendomsmeglere i Askim.

Om Askim

Askim er en by i Indre Østfold kommune, på østsiden av Glomma. Fram til kommunesammenslåingen 1. januar 2020 var Askim kjent som en av landets største kraftkommuner. Området har i dag et variert næringsliv. I tillegg har Askim god nærhet til Oslo og Sverige gjennom lokaltog, busser og E18, og passer derfor også godt for pendlere.

De fleste av innbyggerne i Askim-området bor i byen, mens resten er jevnt fordelt på tettsteder ved de tre vannkraftverkene Solbergfoss, Kykkelsrud og Vamma.

Finn rett megler

Boligprisene i Askim ligger under landsgjennomsnittet, men har steget jevnt og trutt i takt med resten av Østlandet. Kommunen satser stort på utvikling og vekst i befolkningen, og drifter flere idretts-, frilluftlivs- og kulturtilbud.

Det finnes mange eiendomsmeglere i Askim, som til sammen gir et godt og variert tilbud til deg som skal selge bolig eller foreta en verdivurdering. Noen små lokale kontorer, og flere av de største eiendomsmeglerne, har tilhold i kommunen. Også noen meglere fra området rundt tar oppdrag her dersom du ønsker det.

Sammenlign tilbud fra lokale aktører før du velger megler:

Finn rett megler i Askim

Les mer

Laster kart

Landsoversikt