Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Lillehammer

Ikke gå glipp av den beste eiendomsmegleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige meglere i Lillehammer.

Om Lillehammer

Lillehammer er en by og kommune i Innlandet. Kommunen grenser mot Øyer, Ringsaker, Gjøvik, Nordre Land og Gausdal. Lillehammer har ofte blitt kalt «Dølabyen» fordi den ligger ved inngangen til Gudbrandsdalen.

Etter OL i 1994 er byen kanskje mest kjent som «OL-byen». I tillegg satte TV-serien «Lilyhammer» byen på kartet internasjonalt i 2012, med verdenskjente Steven Van Zandt i hovedrollen. Lillehammer er også en endestasjon for det populære dampskipet Skibladner.

Lillehammer deles gjerne opp i et antall bydeler eller områder: Sentrum, Nybu, Fåberg, Jørstadmoen, Nordre og Søre Ål, Vingnes, Vingrom, Røyslimoen, Vårsetergrenda, Suttestad, Rudsbygd, Busmoen, Saksumdal og Nordseter.

Sammenlign eiendomsmeglere nå

Meglere i Lillehammer

Som Opplands største by har Lillehammer et rikt og variert utvalg av eiendomsmeglere, med godt spenn i spesialisering og belønningsstruktur. De fleste meglere dekker hele byen og områdene rundt, men mange har spesialkompetanse på enkelte områder.

Eiendomsmarkedet er aktivt, og det er flere meglerkontorer som er beredt til å konkurrere om boligsalgskundene.

Fyll ut det korte skjemaet på siden for å få tilbud fra flere av eiendomsmeglerne som operer i området, slik at du enkelt kan velge den rette megleren for deg. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene, og tjenesten er helt gratis å bruke.

Finn rett megler i Lillehammer

Les mer

Landsoversikt