Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Finn en eiendomsmegler på Alna

Ikke gå glipp av den beste megleren for deg! Sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere på Alna, slik at du finner en god megler til boligsalget ditt.

Om Alna

Alna er en stor bydel på østkanten av Oslo som strekker seg fra Gamle Oslo til Stovner. Bydelen har navnet sitt fra Alna Gård og Alnaelva som renner her. Et stort trekkplaster er Østmarka som grenser til bydelen. Andre kjente områder er Ellingsrud, Tveita og Hellerud.

Alna har både T-bane, lokaltog og E6, noe som gjør bydelen til et flott pendlersted. Boligprisene er lavere her enn nærmere sentrum og Vestkanten, og likevel er avstanden forholdsvis kort til bykjernen. Finner du rett megler, kan du få en pen sum for boligen din.

Finn rett megler

Bydelen har noen lokale eiendomsmeglere som i hovedsak tar seg av kjøp og salg av eiendom i bydel Alna. I tillegg tar større nasjonale meglerkontorer også oppdrag i bydelen. Fyller du ut skjemaet på Eiendomsmegler.no vil du bli kontaktet av flere meglere som opererer i området, slik at du kan sammenligne hva de ulike meglerne tilbyr av pris, lokalkunnskap og erfaring.

Finn en god megler på Alna

Les mer

Laster kart

Landsoversikt