Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Eidsvoll

Få tilbud fra inntil 5 meglere. Sammenlign tilbud fra dyktige, lokale eiendomsmeglere i Eidsvoll. Velg din favoritt.

Om Eidsvoll

Eidsvoll er en kommune på Romerike i Viken. Arnestedet for Norges grunnlov har i overkant av 25 000 innbyggere, og kommunen ligger på fylkesgrensen til Innlandet. Carsten Ankers bolig, der grunnloven ble underskrevet, er nok ikke til salgs, men tettstedene som utgjør kommunen har likevel mange flotte boliger å by på.

I Eidsvoll kan du bosette deg i svært landlige omgivelser, eller i tettsteder med korte avstander til både hovedstad og andre bykjerner. Med gode togforbindelser til mer eller mindre hele Østlandet ligger Eidsvoll godt til. Det er aldri langt til noen av byene eller tettstedene i nærheten.

Kommunen byr på flott natur med blant annet innsjøen Mjøsa og elven Vorma som renner gjennom kommunen. Gjennom hele kommunen går flere flotte og historiske turstier med fine utsiktspunkter. Som et episenter i norsk historie byr Eidsvoll naturligvis også på en rekke museer, både innenfor kunst, historie og industri.

Finn rett megler

Eidsvoll fremstår som et attraktivt og barnevennlig boligområde i landlige omgivelser, med nærhet til byene på Østlandet. Det finnes flere meglerkontorer i Eidsvoll, som gjerne hjelper deg med boligsalget ditt.

Innhent tilbud fra eiendomsmeglere som er kjent i Eidsvoll, slik at du kan sammenligne og velge det tilbudet som passer deg best.

Finn en god megler i Eidsvoll

Les mer

Laster kart

Landsoversikt