Slik fungerer Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no er laget for at du som forbruker raskt og enkelt skal kunne innhente beste tilbud på eiendomsmegling der du bor. Ved å sammenligne flere tilbud både fra lokale meglere og store nasjonale aktører når du skal selge bolig, kan du enklere ta et opplyst valg om hvilken megler du skal bruke når du skal selge bolig.

Konseptet er enkelt

  1. Fyll inn nødvendig informasjon i skjemaet på denne siden. Her kan du velge om du vil selge bolig eller be om verdivurdering med tanke på refinansiering.
  2. Opptil 5 dyktige eiendomsmeglere konkurrerer om å gi deg beste tilbud.

Vi garanterer at din informasjon ikke vil komme på avveie, og at vi aldri vil bruke din e-post eller ditt telefonnummer til annet formål enn å gi deg gode tilbud når du skal selge boligen eller ønsker verdivurdering.

Til syvende og sist bør du lytte til magefølelsen når du velger eiendomsmegler, men for å komme dit bør du ta deg tid til å motta og sammenligne tilbud fra flere meglere.

Vanlige spørsmål

Kan jeg også selge tomter gjennom Eiendomsmegler.no?

Ja, bare huk av for "selge tomt" i skjemaet. Prinsippet er det samme.

Kan jeg selge utenlandsk eiendom gjennom Eiendomsmegler.no?

Nei, per idag er dette dessverre ikke mulig. Men om mange nok spør om det skal vi se på om vi klarer å utvikle en god løsning på det.

Kan jeg bruke Eiendomsmegler.no til å finne en bolig å kjøpe?

Nei, per idag er Eiendomsmegler.no en rendyrket tjeneste for boligeiere som enten skal selge eller trenger en verdivurdering. Men send oss gjerne en mail om du har ønsker om utvidelser av tjenesten.

Får dere en provisjon om jeg velger megler gjennom Eiendomsmegler.no?

Nei, alle de lokale meglerne betaler en fast pris for å være med på Eiendomsmegler.no, uavhengig om de får tilslag på din forespørsel eller ei. Dermed har de insentiv til å gi deg et så godt tilbud som mulig.

Hvem står bak Eiendomsmegler.no?

Her kan du lese mer om hvem som står bak tjenesten.

Landsoversikt