fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Røros

Ikke gå glipp av den beste megleren i Røros! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere.

Om Røros

Utgangspunktet for Røros kommune var Røros Kobberverk, som i dag har funnet veien til UNESCOs verdensarvliste. Kommunen har i dag rundt 5600 innbyggere, mens cirka 4000 bor i selve tettstedet Røros. Sistnevnte fungerer som administrasjonssenteret i kommunen.

Det kan bli skikkelig kaldt i Røros om vinteren, og faktisk har Røros den nasjonale kulderekorden på 50,4 minusgrader. Dette er imidlertid ikke nok til å stoppe turister fra å valfarte til Røros – og det anslås at rundt 1 million turister besøker Røros hvert år.

I tillegg til de nevnte kobberverkene som befinner seg på UNESCOs verdensarvliste, fungerer Røros kirke også som et yndet fotoobjekt. Mange turister besøker ellers de to nasjonalparkene som ligger i kommunen, nemlig Femudsmarka og Forollhogna nasjonalpark.

La meglerne by på deg

Enten du trenger hjelp til salg av bolig eller bare ønsker en verdivurdering av en bolig i Røros og omegn, er det viktig å velge den rette eiendomsmegleren. Da lønner det seg å sammenligne tilbud fra flere meglere, slik Forbrukerrådet anbefaler.

Her på Eiendomsmegler.no kan du gjøre det raskt, gratis og uforpliktende:

Det eneste du må gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på siden. Da får du tilbud fra flere lokale eiendomsmeglere og kan velge den megleren og det tilbudet som passer deg best.

Finn beste megler i Røros

Les mer

Laster kart

Landsoversikt