Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Røros

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere i Røros.

Om Røros

Utgangspunktet for Røros kommune var Røros Kobberverk, som i dag har funnet veien til UNESCOs verdensarvliste. Kommunen har i dag rundt 5600 innbyggere, mens cirka 4000 bor i selve tettstedet Røros. Sistnevnte fungerer som administrasjonssenteret i kommunen.

Det kan bli skikkelig kaldt i Røros om vinteren, og faktisk har Røros den nasjonale kulderekorden på 50,4 minusgrader. Dette er imidlertid ikke nok til å stoppe turister fra å valfarte til Røros – og det anslås at rundt 1 million turister besøker Røros hvert år.

I tillegg til de nevnte kobberverkene som befinner seg på UNESCOs verdensarvliste, fungerer Røros kirke også som et yndet fotoobjekt. Mange turister besøker ellers de to nasjonalparkene som ligger i kommunen, nemlig Femudsmarka og Forollhogna nasjonalpark.

La meglerne by på deg

Enten du trenger hjelp til salg av bolig eller bare ønsker en verdivurdering av en bolig i Røros og omegn, er det viktig å velge den rette eiendomsmegleren. Da lønner det seg å sammenligne tilbud fra flere meglere, slik Forbrukerrådet anbefaler.

Her på Eiendomsmegler.no kan du gjøre det raskt, gratis og uforpliktende:

Det eneste du må gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på siden. Da får du tilbud fra flere lokale eiendomsmeglere og kan velge den megleren og det tilbudet som passer deg best.

Finn en god megler i Røros

Les mer

Laster kart

Landsoversikt