Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn en eiendomsmegler i Mo i Rana

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere i Mo før du tar et valg. Få mest ut av boligsalget.

Om Mo i Rana

Mo, som gjerne kalles Mo i Rana nasjonalt for å skille fra andre steder kalt Mo, er den fjerde største byen i Nord-Norge. Mo ligger i Rana kommune på Helgeland i Nordland. Byen har rundt 18 000 innbyggere, og har vært en viktig industriby i Nordland. I tillegg til industrien er næringslivet i Mo i Rana preget av transport, handel og turisme.

Mo er et knutepunkt for transportårer. Her møtes E6 og Rv12 som skaper forbindelser nordover, sørover og øst mot Sverige og Finland. Lokal flytrafikk har også daglige avganger fra flyplassen i Mo, og det finnes planer for å utvide denne. Nordlandsbanen mellom Trondheim og Bodø stopper også her.

I Rana kommune er det i dag mange barne- og ungdomsskoler, samt en stor videregående skole. Både Universitetet i Nordland og Høgskolen i Bodø har avdelinger her. Flere kulturinstitusjoner ligger i Mo i Rana, deriblant Nordlands Teater og Rana Museum. Byen har også flere idrettslag.

Finn rett megler for jobben

Er du på jakt etter en eiendomsmegler i Mo i Rana, kan du velge mellom lokale og nasjonale aktører. Ber du om tilbud via skjemaet på Eiendomsmegler.no, får du tilbud fra flere meglere som opererer i området, slik at du kan finne den beste megleren for boligsalget ditt.

Finn rett megler i Mo i Rana

Les mer

Laster kart

Landsoversikt