Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Sandnes

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere i Sandnes.

Om Sandnes

Sandnes er en by og kommune i Rogaland fylke. Kommunen grenser fordelsmessig til energihovedstaden Stavanger, og til sammen utgjør de to Norges tredje største tettsted. Kommunen grenser ellers til Gjesdal, Time, Klepp, Sola, Strand, Hjelmeland og Sirdal.

Sykkelbyen Sandnes tiltrekker seg mange jobbsøkende innenfor olje- og gassbransjen, og beliggenheten nær Stavanger og Sola lufthavn, gjør Sandnes til en populær by for pendlere.

Sandnes kommune deles inn i områdene Høle, Forsand, Riska, Hana, Sviland, Austrått, Bogafjell, Figgjo, Ganddal, Sandved, Malmheim, Soma, Lura, Stangeland, Trones og sentrum.

Lokale meglere konkurrerer om deg

Sandnes er en av landets mest hurtigvoksende byer, og dette gir stor aktivitet i et attraktivt boligmarked. Følgelig har byen et rikt utvalg av eiendomsmeglere. Du finner både store nasjonale og mindre lokale eiendomsmeglere, og alle har ulik spisskompetanse og satsningsområder.

For å finne megleren du foretrekker, anbefaler Forbrukerrådet å innhente og sammenligne flere tilbud før du tar et valg. Det gjør du enkelt ved å fylle ut skjemaet her på Eiendomsmegler.no.

Finn rett megler i Sandnes nå

Les mer

Laster kart

Landsoversikt