Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Volda

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Sammenlign flere tilbud fra eiendomsmeglere i Volda. Få mest ut av boligsalget.

Om Volda

Volda er Sunnmøres tredje største tettsted og en kommune i Møre og Romsdal fylke. Mens tettstedet har i overkant av 6 000 innbyggere, bor det omtrent 9 000 personer totalt i kommunen. De største tettstedene etter Volda er Mork og Grodås.

Høgskulen i Volda

Nesten 4 000 studenter bor i byen og studerer ved Høgskulen i Volda. Det høye antallet studenter gjør Volda til en av de mest konsentrerte studentbyene i Norge. Høgskulen er også en stor arbeidsgiver i kommunen, med rundt 350 ansatte. I tillegg til Høgskulen er sykehuset en av kommunens største arbeidsgivere.

Finne eiendomsmegler

Med så mange studenter i kommunen er det blant annet gode muligheter for å selge boliger ved begynnelsen av hvert akademiske år. Hvis du er interessert i å selge bolig kan både eiendomsmeglere i Volda og Ørsta hjelpe med boligsalget.

Fyll ut skjemaet på Eiendomsmegler.no for å få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Så kan du sammenligne og velge hvilken megler du ønsker å sette din lit til.

Finn riktig megler i Volda

Les mer

Laster kart

Landsoversikt