Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Molde

Fyll ut skjemaet for å hente inn tilbud fra flere meglerkontorer i Molde. Velg eiendomsmegleren du liker best.

Om Molde

Rosenes by, Molde, ligger på nordsiden av Romsdalsfjorden i Møre og Romsdal. Molde er en populær by, kanskje mest grunnet Romsdalsalpene, et godt kulturtilbud og mange turistattraksjoner i og rundt byen. Innbyggertallet har de seneste årene steget mye sammenlignet med fylket i sin helhet, og Høgskolen i Molde trekker til seg mange studenter til byen.

Molde kommune omfatter de tidligere kommunene Midsund og Nesset, samt deler av Moldefjorden, Fannefjorden, Veøy, Bolsøya, Hjerteøya og flere små øyer. Tettstedene i kommunen er Molde, Hjelset, Kleive, Hovdenakken, Nesjestranda, Eidsvåg og Midsund. Uansett hvor du har eiendom, kan du finne den eiendomsmegleren som passer deg.

Finn rett megler

Molde har mange meglerkontorer på markedet, som alle varierer i størrelse, kompetanse og salgsprosess. Du kan velge om du vil bruke en nasjonal kjede eller et lokalt meglerkontor, om du ønsker å prioritere økonomien høyest, eller om du er mest opptatt av hvordan megleren bruker de ulike markedsføringskanalene.

For å følge Forbrukerrådets anbefaling om å sammenligne flere meglere før du tar et valg, kan du enkelt benytte deg av skjemaet på Eiendomsmegler.no. Da vil du motta flere tilbud, og enkelt kunne sette dem opp i mot hverandre.

Finn rett megler i Molde

Les mer

Laster kart

Landsoversikt