Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Hamar

Ikke gå glipp av den megleren som passer deg best! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere i Hamar.

Om Hamar

Hamar er en by og kommune i Innlandet, og som fylkets mest folkerike by har Hamar et attraktivt boligmarked. Med utsikt over Mjøsa og nærhet til store skogs- og fjellområder, trekker mange friluftsinteresserte til byen.

Kjent som «Jernbanebyen» har Hamar gjennom alle tider vært et viktig trafikknutepunkt. Her møtes Dovrebanen og Rørosbanen, og RV 25 og E6 ligger rett utenfor bykjernen. Dette gjør byen velegnet for pendlere til flere deler av landet.

I tillegg til Hamar by består kommunen av tettstedene Ingeberg, Vang, Ridabu og Hjellum. Eiendomsmeglere i Hamar tar også oppdrag i omkringliggende kommuner som Stange, Løten og Ringsaker.

Sammenlign meglere i Hamar

Stor mediedekning

Byen er i nyere tid kanskje aller mest berømt for stupetårnet som ble satt opp på rekreasjonsområdet Koigen ved i Mjøsa i 2015. Det fikk stor mediedekning da det ble «Norges dyreste stupetårn» – prosjektert til å koste 1,5 millioner, men prisen endte på 25,8 millioner.

Hamar er ellers kjent som vertsby under OL i Lillehammer, med Vikingskipet og Hamar OL-amfi som viktige arenaer. De populære Domkirkeruinene trekker også turister til byen, og badegjestene finner veien til Norges største svømmehall, Ankerskogen.

Sammenlign lokale meglere

Hamar har et bredt og variert utvalg av eiendomsmeglere når du skal selge bolig. Valget ditt avgjøres av om du er mest opptatt av rennomé og størrelse på meglerkontoret, kompetanse eller markedsføringsstrategi.

For å finne megleren du foretrekker, anbefaler Forbrukerrådet å innhente og sammenligne flere tilbud før du tar et valg. Det gjør du enkelt ved å fylle ut skjemaet her på Eiendomsmegler.no.

Finn rett megler i Hamar nå

Les mer

Laster kart

Landsoversikt