Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Steinkjer

Ikke gå glipp av den beste eiendomsmegleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige meglere i Steinkjer.

Om Steinkjer

Steinkjer er by og administrasjonssenter i Steinkjer kommune. Det er også det tredje største tettstedet og sete for administrasjonen i Trøndelag fylke. I Steinkjer kommune ligger også tettstedene Beitstad, Egge, Kvam, Ogndal, Sparbu, Henning, Mære, Stod, Verran, Follafoss og Malm.

Steinkjer er et populært sted for barnefamilier og godt voksne, men stadig flere unge kommer hit – særlig fordi Nord Universitet, Steinkjer befinner seg midt i byen.

Det er forholdsvis kort avstand til alt, da Norges faktiske midtpunkt ligger i Steinkjer. Kommunen kan altså med rette kalles, om ikke verdens navle, så i det minste Norges navle. Både Nordlandsbanen og E6 slynger seg gjennom, samtidig som avstanden til Trondheim Lufthavn Værnes er relativt kort.

Sammenlign meglere nå

Lokale meglere kjemper om deg

Steinkjer har flere populære og godt etablerte lokale eiendomsmeglere å velge mellom, eller du kan gå for de mer landsdekkende kontorene. Alle varierer i tilbudet de gir deg, enten du trenger en verdivurdering eller ønsker å selge.

Her på Eiendomsmegler.no er det enkelt å finne megleren som passer deg best:

Det eneste du må gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på siden. Da får du tilbud fra solide, lokale eiendomsmeglere – helt gratis og helt uforpliktende. Meglerne vet at du får tilbud fra flere samtidig, og derfor er de villige til å strekke seg litt lenger enn vanlig for å kapre deg som kunde.

Finn en god megler i Steinkjer

Les mer

Laster kart

Landsoversikt