Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn en eiendomsmegler i Bodø

Ikke gå glipp av den beste megleren for ditt boligsalg! Sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bodø. Få mest ut av boligsalget.

Om Bodø

Bodø er den største byen og kommunen i Nordland målt etter innbyggertall. Det er også et svært viktig trafikknutepunkt, der både båt-, fly-, vei- og jernbanetransport møtes. Foruten tettstedet Bodø består kommunen av Løding, Løpsmarka og en rekke mindre grender som Kjerringøy, Straumen, Breivik og Misvær.

Mye vær og vind til tross, Bodø er en vakker og populær by. Med attraksjoner som Saltstraumen, det historiske handelsstedet Kjerringøy, midnattssol og nordlyset, er det lett å bli betatt av området. Universitetet i Nordland er kjent for et godt klassemiljø og tiltrekker seg en god del studenter hvert år.

Bodø har et svært variert landskap, med store og små berger og holmer, strandområder, fjorder og ville fjellpartier. Dette krever at eiendomsmeglere kjenner området og markedet godt.

Finn rett megler

Boligprisene i Bodø ligger noe under landsgjennomsnittet, men det er fullt mulig å gjøre gode boligsalg her. I Bodø kan du velge mellom flere av de største nasjonale aktørene og noen små lokale meglerkontor, som alle varierer i både salgsstil og pris. Fyll ut skjemaet på siden for å få tilbud fra de ulike meglerne, slik at du kan finne den rette megleren for deg.

Finn en god megler i Bodø

Les mer

Laster kart

Landsoversikt