Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Stange

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere i Stange.

Om Stange

Stange kommune ligger langs østsiden av Mjøsa i Innlandet fylke. Administrasjonssenteret er Stange sentrum, også kalt Stangebyen, med rundt 3000 innbyggere.

Administrasjonssenterets lave innbyggertall skyldes i all hovedsak at Stange er Norges største landbrukskommune, noe som betyr at innbyggerne bor spredt og landlig til blant kommunens landbruksarealer.

Det største tettstedet i kommunen er for øvrig Ottestad, med omkring 7000 innbyggere. Til sammen bor det ca. 21.000 innbyggere i kommunen.

Foruten Stange sentrum og Ottestad, består kommunen av områdene Ilseng, Romedal, Tangen, Vallset og Starhellinga. Stange kommune grenser til Hamar, Løten, Våler, Åsnes, Nord-Odal og Eidsvoll.

La meglerne by på deg

Stange og nabokommunene har et bredt og variert utvalg av eiendomsmeglere som tar oppdrag i Stange. Valget ditt avgjøres av om du er mest opptatt av rennomé og størrelse på meglerkontoret, kompetanse eller markedsføringsstrategi.

For å finne megleren du foretrekker når du skal selge bolig, anbefaler Forbrukerrådet å innhente og sammenligne flere tilbud før du tar et valg. Det gjør du enkelt ved å fylle ut det korte skjemaet her på Eiendomsmegler.no.

Finn rett megler i Stange

Les mer

Laster kart

Landsoversikt