Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn en eiendomsmegler i Mosjøen

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere i Mosjøen og omegn.

Om Mosjøen

Mosjøen ligger der “hvor havet mot Helgelandskysten slår”, som det heter i Mosjøsangen. Som sentrum i Vefsn kommune er Mosjøen en viktig by for hele Helgelandsregionen. Den har en sentral administrativ rolle i Nordland gjennom flere statlige og fylkeskommunale etater som ligger i byen.

E6 knytter også Mosjøen til mer nordlige byer som Mo i Rana og Sør-Norge. Mosjøen har også egen flyplass med daglige avganger til Bodø og Trondheim. Byen består av flere områder med hver sitt preg. Byflata er Mosjøens sentrum. Her finnes både Helgeland- og Vefsn Museum. Andre områder er Halsøy, Nyrud, Olderskog og Vollan.

Finn rett megler

Om du skal selge et førkrigsbygg på Byflata, eller foreta en verdivurdering av rekkehuset på Olderskog, er Eiendomsmegler.no for deg. Her kan du la flere meglere i området konkurrere om å få deg som kunde. Ofte vil du finne variasjon i meglernes lokalkunnskap, pristilbud og tilnærming til boligsalget ditt. Derfor er det lurt i å hente inn flere tilbud før du tar et valg.

Finn rett megler i Mosjøen

Les mer

Landsoversikt