Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Brumunddal

Ikke gå glipp av den beste megleren for ditt boligsalg! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige eiendomsmeglere i Brumunddal.

Om Brumunddal

Ved utløpet av elven Brumunda ved Mjøsas østre bredd ligger Brumunddal. Det er den største byen i Ringsaker kommune i Innlandet fylke. I 2010 fikk Brumunddal bystatus, og i dag bor det rundt 11.000 innbyggere her.

Byen er kommunesenter i Ringsaker, og den regnes også som et servicesenter for tjenesteyting til den omkringliggende landbrukssektoren. Byen har lang historie med industri og næringsliv, særlig innenfor landbruksmaskineri og -utstyr.

E6 ligger utenfor sentrum av byen. I dag går det firefelts motorvei fra Oslo til Hamar som ligger 15 kilometer sør for Brumunddal, og det er planer for å utvide til firefeltsvei videre til Brumunddal. Byen har også en togstasjon med gode tog- og bussforbindelser til Oslo og de andre mjøsbyene.

Finn megler i Brumunddal

Står i Guinness rekordbok

Siden 2019 har byen huset verdens høyeste trebygg, Mjøstårnet. I nærheten er det også utviklet et populært rekreasjonsområde kalt Mjøsparken, med blant annet badestrand, skateanlegg, basketbane, petanque-bane, lekepark med mini-zipline og brygge for Skibladner – Norges eneste hjuldamper og eldste skip i jevnlig drift.

Den aktiv lokalbefolkning bidrar til aktivitet og trivsel. Hvert år settes den populære Ringsakeroperaen opp i Brumunddal, og byen har flere idrettslag innenfor ulike grener.

Meglere i Brumunddal

I forhold til resten av landet har Brumunddal relativt lave boligpriser, og et utvalg eiendomsmeglere med lokalkunnskap har kontorer i byen.

For å finne den beste megleren for deg, er det lurt å innhente og sammenligne flere tilbud før du tar et valg. Det gjør du enkelt ved å fylle ut skjemaet her på Eiendomsmegler.no.

Sammenlign lokale meglere nå

Les mer

Laster kart

Landsoversikt