Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn en eiendomsmegler i Ålesund

Ikke gå glipp av den beste megleren for deg! Sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere i Ålesund. Få mest ut av boligsalget.

Om Ålesund

Ålesund er både en by og kommune i Møre og Romsdal. 1. januar 2020 ble kommunen Ålesund slått sammen med Haram, Sandøy, Skodje og Ørskog kommuner.

Området sies å være bygd på fiske og fangst, og har fortsatt et yrende næringsliv, som er særlig rettet mot eksport. Flere av Norges største oppdrettsselskaper og fiskebedrifter holder til i byen, i tillegg til at byen er det største handelssentrum mellom Bergen og Trondheim.

Finn megler

Med sine flotte hus i jugendstil har Ålesund inspirert boligkjøpere, så vel som turister, i det drøye århundret siden bybrannen i 1904.

Enten du bor i sentrum eller skal selge bolig lenger ut i kommunen, er det ikke manko på meglere i Ålesund og omegn. Det er mange å velge mellom, alt ettersom hvilken kompetanse, pris og personlighet du ser etter.

Ålesunds spennende beliggenhet ute i havgapet gjør at det er mer variasjon i boligstrøkene enn i mange andre norske byer. Ulike meglere har derfor ulik lokalkunnskap, og det kan være lurt å sammenligne meglere for å finne den rette megleren for deg.

Finn en god megler i Ålesund

Les mer

Laster kart

Landsoversikt