Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler på Notodden

Ikke gå glipp av den beste eiendomsmegleren for boligsalget ditt! Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige meglere på Notodden.

Om Notodden

I Vestfold og Telemark fylke, ved utløpet av Tinnelva i Heddalsvatnet, ligger byen og kommunen Notodden. Kommunen har i overkant av 13 000 innbyggere.

Opprinnelig var Notodden, sammen med nabobyene Rjukan og Kongsberg, en viktig industriby i norsk målestokk. Dette var mye på grunn av Norsk Hydros spede barndom, som startet i denne regionen. Statusen som tidligere industriby har gitt Notodden plass på UNESCOs verdensarvliste.

På 80-tallet begynte imidlertid industrien å stagnere, men Notodden klarte heldigvis å omstille seg til å bli en viktig handels- og serviceby. I senere tid har man også sett at industribedrifter innenfor høyteknologi, offshore og forsvarsindustri har etablert seg i byen. Dette har gitt flere arbeidsplasser og vekst i befolkningen – noe som også har vært positivt for boligmarkedet i byen.

Notodden er også kjent for bluefestivalen som går av stabelen hvert år, med det tilhørende blues-seminaret for unge. Festivalen tiltrekker seg svært mange besøkende, og har du mulighet til det kan utleie i denne perioden være svært innbringende.

Finn megler på Notodden nå

Sammenlign lokale meglere

For å spare penger og finne megleren du foretrekker og få best mulig pris for boligen din, er det lurt å innhente og sammenligne flere tilbud før du gjør et valg. Det er helt i tråd med anbefalingen fra Forbrukerrådet.

Du sparer tid på denne prosessen ved å fylle ut det korte skjemaet her på Eiendomsmegler.no. Da mottar du tilbudene i godstolen hjemme, fra flere meglere som kjenner området ditt.

Du kan fritt velge om du ønsker å takke ja til ett av tilbudene, og tjenesten er helt gratis å bruke.

Finn rett megler på Notodden

Les mer

Landsoversikt