Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler Lillestrøm

Få tilbud fra eiendomsmeglere i Lillestrøm. Sammenlign flere lokale meglere, og velg din favoritt.

Om Lillestrøm

Lillestrøm er en by og en kommune i Viken. Mens Lillestrøm har hatt bystatus siden 1998, ble kommunen til 1. januar 2020, etter sammenslåingen av de tidligere kommunene Skedsmo, Sørum og Fet. Nye Lillestrøm er den fjerde største kommunen i Viken, med over 85 000 innbyggere. Litt under 15 000 av disse bor i byen.

Lillestrøm stasjon fremstår som et knutepunkt i lokalområdet, med både buss- og togforbindelser til de fleste tettstedene i kommunen og til Oslo. Fra Lillestrøm tar det 10 minutter med tog til Oslo Sentralstasjon og 12 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen. De utmerkede transportmulighetene i Lillestrøm har gjort området svært populært blant pendlere.

Ikke minst har Lillestrøm alt man kan trenge av fasiliteter – fra flere barne-, ungdoms- og Videregående skoler, til storsenter og restauranter, teater, kinosal og varemesse, samt nærhet til landlige omgivelser med skog og mark. Det er nok godt kjent for å være hjem til Lillestrøm Fotballklubb (LSK). I 2021 åpnet også Nitja senter for samtidskunst i Lillestrøm sentrum.

Finn megler i Lillestrøm

Boligprisene i byen har økt i takt med prisene i hovedstaden. Selv om prisnivået er høyt i Lillestrøm og området rundt, er prisnivået fortsatt lavere enn i hovedstaden. Det gjør at byen fremstår enda mer attraktivt for unge nordmenn som er på jakt etter en bolig i Osloregionen på Østlandet.

Med nærhet til hovedstaden har både byen og kommunen et aktivt boligmarked, med mange eiendomsmeglere som konkurrerer om kundene. De fleste av de store meglerkjedene er representert i byen, i tillegg til noen uavhengige kontorer.

Hent inn tilbud fra meglere i Lillestrøm via Eiendomsmegler.no, slik at du kan sammenligne og velge megleren som passer best for deg.

Finn rett megler i Lillestrøm

Les mer

Laster kart

Landsoversikt