Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Eiendomsmegler i Svolvær

Ikke gå glipp av den beste megleren for boligsalget ditt! Hent inn og sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere i Svolvær og omegn.

Om Svolvær

Svolvær er en by i Vågan kommune i Lofoten. Svolvær ligger på sørøstsiden av Austvågøya, og er Lofotens største by med 4590 innbyggere. Fra gammelt av var det Lofotfiske som førte til dannelsen av Svolvær og byutviklingen. Fiskeindustrien er fortsatt stor, og stedet er også et viktig handels- og administrasjonssenter i Lofoten. Lofoten tingrett ligger i Svolvær, samt politistasjonen i Nordland politidistrikt.

Hurtigruten legger daglig til kai, og det er fergeforbindelse til Bodø og Hamarøy. Kong Olavs vei (E10) gir fastlandsforbindelse. Det går bilferge over Vestfjorden til Skutvik, med forbindelse til E6. Det er også en kortbaneflyplass på Helle.

Når det gjelder kulturtilbud har Svolvær posisjon som et viktig sentrum for kunst i landsdelen. Blant annet finnes Nordnorsk Kunstnersenter i Svolvær, som har både billedkunst og kunsthåndverk, samt Atelier Lofoten i Vågan Kunstsenter. Det finnes også flere mindre gallerier. Ellers finnes Lofoten Krigsminnemuseum som tar for seg Lofotraidet i 1941.

Finn rett megler

Forbrukerrådet anbefaler at du sammenligner tilbud fra flere meglere før du bestemmer hvem som får det verdifulle oppdraget med å selge boligen din. Derfor har Eiendomsmegler.no gjort det enkelt for deg å hente inn tilbud. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet, så blir du kontaktet av lokale og nasjonale aktører som opererer i Svolvær og omegn.

Finn en god megler i Svolvær

Les mer

Landsoversikt