Hokksund i Øvre Eiker kommune har flere eiendomsmeglere

Hokksund

Foto: Roger Hennum

Eiendomsmegler Hokksund

Byen Hokksund ligger i Øvre Eiker kommune i Buskerud. Byen regnes også som en del av stadig mer populære Drammen tettsted. Drammenselva skiller Gamle Hokksund fra den nyere delen av byen, hvor den største delen av innbyggerne holder til. Byen deles gjerne ellers inn i boområdene Frognes, Semsmoen, Loesmoen, Røren og Ullernåsen.

Eiendomsmarkedet i Øvre Eiker som en helhet er mindre aktivt enn nabokommunen Drammen, men Hokksund nyter godt av den nære tilhørigheten til Drammen.

Hokksund har flere eiendomsmeglere med kontor i byen, som også tjener innbyggere i andre deler av kommunen og i nabokommunene. Du kan i tillegg få verdivurdering og selge boligen din gjennom meglere i Drammen eller omegn. Til sammen blir det et svært godt utvalg av meglere, og du kan derfor hente mye på å få tilbud fra flere kontorer.

Hvorfor prøve Eiendomsmegler.no?

Vi i Eiendomsmegler.no har gjort det enklere for deg å hente inn tilbud fra flere lokale meglere, gratis og uforpliktende. På den måten kan du velge den beste partneren, enten du skal selge bolig eller foreta en verdivurdering.

Dette er i tråd med Forbrukerrådets anbefaling om å sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere før du tar et valg.

Meglerne er fullt klar over at de konkurrerer med andre om å få deg som kunde, noe som sikrer deg mest mulig konkurransedyktige tilbud.

Ved å sende inn det korte skjemaet på denne nettsiden er du allerede godt igang med å finne riktig megler, slik at du lett kan finne det tilbudet som passer ditt behov best.

Utvalgte meglere i Hokksund

Martin Morken Nielsen Garanti Eiker og Modum
Martin Morken Nielsen
Megler MNEF
Garanti Eiker og Modum
Ronny Abeltun Garanti Eiker og Modum
Ronny Abeltun
Avdelingsleder / Megler MNEF
Garanti Eiker og Modum

Utvalgte meglerkontor i Hokksund

Krogsveen avd. Hokksund
Stasjonsgata 51
3301 Hokksund
Garanti Eiker og Modum
Stasjonsgata 61
3300 Hokksund

Landsoversikt

Lukk