Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler på Dokka

Ikke gå glipp av den beste megleren for ditt boligsalg: Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige eiendomsmeglere på Dokka.

Om Dokka

Dokka ble i 2009 erklært Norges første landsby av daværende kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa. Istedenfor å være en liten by eller et stort tettsted valgte Dokka å bli en landsby, med litt følelse av land og litt av by.

Dokka er det administrative senteret i Nordre Land kommune og shoppingsted for hele kommunen. Storgata i Dokka sentrum har kjøpesentrene Sentrum, Bondlidsenteret og Bergfossenteret like etter hverandre.

Navnet stammer fra elven Dokka som kommer inn i landsbyen fra nord. Denne elven forener seg med elven Etna, før de renner ut i den nordre enden av innsjøen Randsfjorden.

Sammenlign lokale meglere

Skal du selge boligen din på Dokka, vil det lønne seg å forhøre deg med flere eiendomsmeglere for å få så gode betingelser som mulig. Med Eiendomsmegler.no kan du få tilbud fra flere eiendomsmeglere som kjenner ditt område.

Det koster deg ingenting å be om tilbud, og du kan velge å takke nei til alle dersom du mot formodning ikke skulle bli fornøyd med noen av dem.

Finn en god megler på Dokka

Les mer

Landsoversikt