Illustrert ikon av et utfylt skjema

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

Illustrert ikon av å sammenligne flere meglere

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

Illustrert ikon av å velge tilbudet som passer best

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Finn eiendomsmegler i Os

Sammenlign tilbud og finn en god megler i Os og omegn via Eiendomsmegler.no. Spar tid og penger. Få mest ut av boligsalget!

Om Os

Os var en kommune i tidligere Hordaland fylke, men ble avviklet ved regionsreformen i Norge 1. januar 2020. Os og tettstedet Osøyro ble da en del av kommunen Bjørnafjorden i nye Vestland fylke, sammen med tidligere Fusa kommune. Osøyro er i dag administrasjonssenteret for Bjørnafjorden, på samme måte som det tidligere var senteret for Os kommune.

Rundt halvparten av arbeidstakerne i Os har jobb i andre kommuner, mange i nabokommunen Bergen. God forbindelse til områder rundt – med E39, bilferger og hurtigbåter, samt nærhet til Bergen lufthavn, Flesland – gjør pendlingen enkel.

Os har vært og er i sterk vekst, faktisk blant de mest hurtigvoksende i landet. Dette gjør at eiendomsmarkedet er godt og boligetterspørselen høy. Viktige grunner til populariteten er antagelig nærheten til Bergen og lavere priser enn i storbyen.

Sammenlign eiendomsmeglere nå

La meglerne by på deg

Uansett hvilken type bolig du eier og hvor i Os og omegn den ligger, kan du finne en eiendomsmegler som passer dine ønsker og behov. Eiendomsmeglere i Bergen tar også oppdrag her, så utvalget er stort og variert.

For å spare penger og finne megleren du foretrekker, er det lurt å innhente og sammenligne flere tilbud før du gjør et valg. Det er helt i tråd med anbefalingen fra Forbrukerrådet.

Du sparer tid på denne prosessen ved å fylle ut det korte skjemaet her på Eiendomsmegler.no. Da mottar du tilbudene i godstolen hjemme, fra flere dyktige meglere som kjenner området ditt.

Du kan fritt velge om du ønsker å takke ja til ett av tilbudene, og tjenesten er helt gratis å bruke.

Finn rett megler i Os

Les mer

Laster kart

Landsoversikt