Fornebu med Equinors kontorbygning og private boliger.

Fornebu

Fornebu med Equinors kontorbyging (Foto: Hogne)

Eiendomsmegler Fornebu

Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere på Fornebu.

Ikke gå glipp av den beste megleren: Fyll ut skjemaet og få oversikt over dyktige, lokale eiendomsmeglere.

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt får du mer relevante tilbud.

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Om Fornebu

Bærum har et av landets mest aktive eiendomsmarked, og Fornebu er intet unntak. For deg som skal selge bolig er det gull verdt med den korte avstanden til hovedstaden og andre områder i Bærum. Den planlagte Fornebubanen, busser og E18 i umiddelbar nærhet gjør det enkelt å pendle til og fra.

Fornebu består av en blandingsbebyggelse med både villaer og større næringsbygg. Området er mest kjent for å ha huset den tidligere hovedflyplassen Oslo Lufthavn Fornebu fra 1939 til 1998.

I dag brukes det gamle terminalbygget som kontorer for flere selskaper. Blant annet Telenor, Aker Solutions, Equinor og Hewlett-Packard Norge AS holder til i store kontorlokaler på Fornebu. Telenor Arena befinner seg også i området.

Skoler og transportmuligheter

Både Hundsund ungdomsskole og Storøya skole ligger på Fornebu. Bor man i området er man heller ikke langt unna andre skoler- og kulturinstitusjoner i Bærum kommune og Oslo-området.

Av transportmuligheter finner man et godt busstilbud og en stor grad av utbygde gang- og sykkelveier.

Siden det er planlagt flere tusen nye boliger og arbeidsplasser i området er det også bestemt at en flunkende ny t-banelinje skal koble Fornebu med Oslos Sporveisnett. Den vil ha avgang 8 ganger i timen og frakte passasjerer fra Fornebu til Majorstuen på 12 minutter. Fornebubanen er forventet ferdig i 2025.

Eiendomsmeglere på Fornebu

Flere store eiendomsmeglerkjeder har avdeling i Bærum, i tillegg til at du kan bruke eiendomsmeglere fra Oslo og omegn dersom du ønsker det.

Foretrekker du en megler som hiver seg på moderne markedsføring, eller er det viktigst at han eller hun har masse lokalkunnskap? Er du mest opptatt av at meglerens personlighet passer din, eller fokuserer du mest på pris? Variasjonen mellom meglerne er store, og valget er ditt.

Fyll ut skjema på siden og få pristilbud fra flere eiendomsmeglere. Slik kan du sammenligne pris, strategi og kjemi før du velger hvilken eiendomsmegler som er rett for jobben.

Utvalgte meglerkontor på Fornebu

Krogsveen avd. Fornebu
Martin Linges vei 17
1364 Fornebu
EiendomsMegler 1 Fornebu
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

Landsoversikt

Lukk