fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Bergen

Finn eiendomsmegler i Årstad

Sammenlign tilbud og finn rett megler i Årstad når du skal selge bolig. Ikke gå glipp av det beste tilbudet! Eiendomsmegler.no hjelper deg.

Om Årstad

Syd for Bergen sentrum ligger bydelen Årstad, som gjerne deles inn i områdene Fantoft, Minde, Gyldenpris, Kronstad, Fridalen, Slettebakken og Landås. I Årstad finner man ellers viktige landemerker som Brann stadion og Høyskolen i Bergen.

Området er preget av nærheten til Haukeland sykehus, som er en viktig arbeidsplass, i tillegg til Solheimsviken, Kronstadparken og Mindemyren, som rommer mange arbeidsplasser med ulike former for næringsaktivitet.

Bydelen har syv holdeplasser på den populære bybanen, i tillegg til gode bussforbindelser. Årstad har flere idrettsanlegg og grøntområder. Danmarksplass er et viktig knutepunkt i bydelen. Opprinnelig var det tiltenkt butikker og boliger, før området ble så trafikkert at planene gikk i stå.

Sammenlign eiendomsmeglere nå

La meglerne by på deg

Det er mange småbarnsfamilier og studenter som bor i bydelen, og boligprisene er blant de høyeste i Bergen. Skal du selge bolig i dette området, er det gode muligheter for å gjøre et bra salg, og en dyktig megler med øye for detaljer og god lokalkunnskap øker sjansen for å oppnå de resultatene du ønsker.

Forbrukerrådet anbefaler at du sammenligner tilbud fra flere eiendomsmeglere før du gjør valget ditt.

Du sparer både tid og penger ved å fylle ut skjemaet her på Eiendomsmegler.no. Da mottar du tilbud fra flere meglere i Årstad og omegn, og det blir enkelt å finne den eiendomsmegleren som matcher deg best. Tjenesten er både gratis og uforpliktende.

Finn beste megler i Årstad

Les mer

Laster kart

Landsoversikt