fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Bergen

Finn eiendomsmegler i Åsane

Ikke gå glipp av den beste eiendomsmegleren! Få tilbud fra lokale meglere i Åsane i Bergen. Sammenlign og velg din favoritt.

Om Åsane

Åsane bydel ligger nord for Bergen bysentrum. Boligprisene er blant de laveste i Bergen, og derfor tiltrekker området seg studenter og småbarnsforeldre. Bydelen har følgelig mange skoler for alle alderstrinn. Populære områder i denne bydelen er blant annet Eidsvåg, Ervik, Åstveit, Tertnes, Hordvik og Morvik.

Åsane Terminalen sørger for gode bussforbindelser til Bergen sentrum og rutebusser til andre deler av landet. I tillegg går både E16 og E39 forbi bydelen. Åsane har også en taxi-stasjon.

I bydelen finner man blant annet IKEA, Åsane Storsenter og flere idrettshaller, Åsane stadion og Bergen golfklubb. Åsane byr også på natur, med flere flotte fjelltopper og mange badeplasser å velge mellom.

Det er få eiendomsmeglerkontorer i bydelen, men i Bergen storkommune er det mange meglere som også tar oppdrag i Åsane.

Sammenlign eiendomsmeglere nå

La meglerne by på deg

Forbrukerrådet anbefaler å innhente tilbud fra flere eiendomsmeglere før du gjør et valg. Det kan imidlertid være både tidkrevende og vanskelig å finne fram til gode eiendomsmeglere som kjenner området ditt. Eiendomsmegler.no har gjort det enkelt for deg:

Det eneste du må gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på siden. Da får du tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse. Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best.

Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene, og tjenesten er helt gratis å bruke.

Finn beste megler i Åsane

Les mer

Laster kart

Landsoversikt