Om Nordvik

Nordvik er eiendomsmegleren for boligselgere og - kjøpere som er litt mer opptatt av bolig enn andre. I dag har eiendomsmeglerkjeden 150 eiendomsmeglere ved 15 kontorer som dekker Oslo, Romerike, Asker, Bærum og Bodø.

Markedsandel

Nordvik har en sterk posisjon i premiumsegmentet av boligmarkedet. Boliger som eies og kjøpes av boligelskere. Uansett hvor i byen og landet boligen ligger. Nordvik megler også premium fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen.

Historie og eierskap

Nordvik har siden oppstarten i 1989 vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Den gang het selskapet Nordvik & Partners, og har siden vokst til det selskapet er i dag. Etter å ha gått ut av Partners-kjeden i 2018 skiftet eiendomsmeglerkjeden navn til Nordvik, noe som markerte startskuddet for en ny satsning med fokus på solid, faglig rådgivning og nye, digitale løsninger.

Nordvik eies av de ledende eiendomsmeglerne i kjeden, inkludert Nils Ole Martin Nordvik, blant annet kjent fra serien «Lukket visning» på TV3. Nordvik ledes av administrerende direktør Martin Kiligitto.

Nordvik er en frittstående eiendomsmeglerkjede uten tilknytning til en bank eller finanskonsern.

Utvalgte meglerkontor

Nordvik Nydalen
Nydalsveien 33
4840 Oslo
Nordvik Majorstuen
Jacob Aalls gate 17
3640 Oslo
Nordvik Bygdøy Allé
Sophus Lies Gate 10
2640 Oslo
Nordvik Lillestrøm
Adolph Tidemands gate 20
2000 Lillestrøm
Nordvik Slottsparken
Karenslyst Alle 12
2780 Oslo
Nordvik St. Hanshaugen
Waldemar Thranes Gate 6
1710 Oslo
Nordvik Skøyen
Karenslyst allé 12
2780 Oslo
Nordvik Frogner
Parkveien 33B
2530 Oslo
Vis flere meglerkontorer

Landsoversikt

Lukk