Nordvik

Nordvik er eiendomsmegleren for boligselgere og - kjøpere som er litt mer opptatt av bolig enn andre. I dag har eiendomsmeglerkjeden et hundretalls eiendomsmeglere ved 27 kontorer som dekker områder i fylkene Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Vestland, Nordland og Troms og Finnmark.

Markedsandel

Nordvik har en sterk posisjon i premiumsegmentet av boligmarkedet. Boliger som eies og kjøpes av boligelskere. Uansett hvor i byen og landet boligen ligger. Nordvik megler også premium fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen.

Historie og eierskap

Nordvik har siden oppstarten i 1989 vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Den gang het selskapet Nordvik & Partners, og har siden vokst til det selskapet er i dag. Etter å ha gått ut av Partners-kjeden i 2018 skiftet eiendomsmeglerkjeden navn til Nordvik, noe som markerte startskuddet for en ny satsning med fokus på solid, faglig rådgivning og nye, digitale løsninger.

Nordvik eies av de ledende eiendomsmeglerne i kjeden, inkludert Nils Ole Martin Nordvik, blant annet kjent fra serien «Lukket visning» på TV3. Nordvik ledes av administrerende direktør Martin Kiligitto.

Nordvik er en frittstående eiendomsmeglerkjede uten tilknytning til en bank eller finanskonsern.

Få tilbud fra meglere i Nordvik

Laster kart

Landsoversikt