fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Finn en eiendomsmegler på Økern

Ikke gå glipp av den beste megleren! Sammenlign tilbud fra lokalkjente eiendomsmeglere på Økern. Velg din favoritt, og få mest ut av boligsalget.

Om Økern

Økern er et bolig- og forretningsområde i bydel Bjerke i Oslo, øst for Ring 3. Området er et viktig knutepunkt for trafikk, med blant annet flere t-banelinjer og Ring 3 som går gjennom Økerntunnelen og Økernkrysset. Det er dermed enkelt for reisende å komme seg fra Økern og inn til sentrum av hovedstaden eller til andre deler av byen og landet.

Økern er i sterk utvikling og et nytt kjøpesenter står ferdig rundt 2022, med boliger og forretninger. Senteret vil i tillegg by på restauranter, Oslo barnemuseum, musikkskole, kino og badeland. I mellomtiden er det kort vei til Løren aktivitetspark og storsenteret på Storo.

Finn megler

Både små eiendomsmeglerkontor og de landsdekkende kjedene opererer i bydel Bjerke, som Økern er en del av. Muligheten er derfor stor for å få tilbud fra flere ulike typer eiendomsmeglere som gjerne hjelper deg med oppdraget ditt på Økern. Sammenlign og finn megleren du liker best.

Finn beste megler på Økern

Les mer

Landsoversikt