fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Eiendomsmegler Bjørndal

Få tilbud fra eiendomsmeglere på Bjørndal. Sammenlign lokalkunnskap, erfaring og pris. Velg den beste megleren, og få mest ut av boligsalget.

Om Bjørndal

Bjørndal er en drabantby i bydel Søndre Nordstrand, sørøst i Oslo. Området ligger sør for Mortensrud, øst for Holmlia og vest for E6. Ellers er Bjørndal omringet av store grøntområder. Utbyggingen av Bjørndal begynte på 1980-tallet og området er derfor ungt og stadig i utvikling.

Bebyggelsen består hovedsakelig av rekkehus, eneboliger, villaer og lavblokker. I 2016 var folketallet rundt 8500 personer og en stor del av befolkningen var barn og unge. Området fremstår barnevennlig med flere barnehager og skoler.

Bjørndal har også et godt idrettsmiljø og kan tilby diverse aktiviteter for unge, med blant annet idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og alpinanlegg i området. Sør- og Østmarka har også gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærhet til Bjørndal.

Finn rett megler

Med et godt utbyggingspotensiale, vakre grøntområder og nærhet til Oslomarka, er mulighetene gode for en positiv utvikling i befolkningsvekst og boligmarked på Bjørndal. Ved å velge rett eiendomsmegler – enten det gjelder verdivurdering eller boligsalg – kan du få full uttelling på oppdraget ditt.

Få tilbud fra meglere i Bjørndal

Les mer

Landsoversikt