fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Finn en eiendomsmegler på Grefsen

Ikke gå glipp av den beste megleren! Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere på Grefsen. Få mest ut av boligsalget.

Om Grefsen

Grefsen er et boligområde i bydel Nordre Aker i Oslo. Området grenser mot Kjelsås i nord, Akerselva i vest, samt Nydalen og Storo i sør. Flere skoler ligger i området, i tillegg til Grefsen kirke.

Grefsenåsen ligger øst for bebyggelsen og består blant annet av Grefsenkollen, med høyeste punkt 379 meter over havet. Åsen er et populært tur- og rekreasjonsområde, som blant annet benyttes til trening. På toppen kan man også ta et glass vin på Grefsenkollen restaurant, mens man nyter fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Ellers består bebyggelsen på Grefsen hovedsakelig av tomannsboliger og villaer, med mange grønne uteområder og lite trafikkerte veier. Området fremstår derfor som et svært attraktivt boligområde, med noen av de høyeste boligprisene i Oslo.

Finn beste megler

På Eiendomsmegler.no kan du enkelt hente inn tilbud fra flere meglere som kjenner boligmarkedet på Grefsen. Så kan du sammenligne lokalkunnskap, erfaring, strategi og pris, før du bestemmer hvilken megler du gir oppdraget til. På den måten kan du raskt og enkelt finne den beste megleren for deg.

Finn beste megler på Grefsen

Les mer

Landsoversikt