fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Eiendomsmegler på Oppsal

Hent inn tilbud fra eiendomsmeglere på Oppsal. Sammenlign og velg den beste megleren. Få mest ut av boligsalget.

Om Oppsal

Oppsal er en drabantby sør i Oslo, som tilhører bydel Østensjø og ligger i nærhet til naturområdene i Østmarka. Bor man på Oppsal har man kort avstand til turveier og lysløper i marka, som også tilbyr ulike aktiviteter som kajakkpadling, klatring, bading og fisking. Østensjøområdet miljøpark har i tillegg et yrende dyreliv, med hundrevis av unike dyre- og plantearter som kan være spennende å utforske både for store og små.

Bebyggelsen på Oppsal består av en blanding av villaer, rekkehus og boligblokker. Frem til 1950-tallet bodde det omtrent 1800 innbyggere i området, men det vokste betydelig etter at Obos begynte med storstilt boligbygging på Oppsal etter andre verdenskrig. Rundt midten av 60-tallet hadde innbyggertallet økt betraktelig, og området hadde fått flere skoler, en kirke og et kjøpesenter.

I dag fremstår Oppsal som et populært, rolig og naturnært boligområde, med gode kommunikasjonsmuligheter. T-banen bruker rundt 20 minutter til Oslo S, i tillegg til at flere busser kobler Oppsal til andre områder. Det finnes også flere kjøpesentre rundt Oppsal, noe som gir deg god tilgang til ulike butikker og restauranter. Oppsal Senter åpnet våren 2018, med både leiligheter og kjøpesenter i bygningen.

Finn rett megler

Enten du ønsker å selge en stor villa eller en liten leilighet i en boligblokk på Oppsal, så er det viktig å være nøye med hvilken eiendomsmegler du velger. Be om tilbud fra flere meglere, slik at du kan sammenligne og velge den megleren som passer deg best.

Finn beste megler på Oppsal

Les mer

Landsoversikt